Now Reading
Šiandien „Jack Daniel’s Studio No. 7“ scenoje – grupė „ReedNoBrass“

Šiandien „Jack Daniel’s Studio No. 7“ scenoje – grupė „ReedNoBrass“

Šiandien „Jack Daniel's Studio No. 7“ scenoje - grupė  „ReedNoBrass“

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

Sostinės „Vienuolyno kiemas“ tęsia visapusiškai sėkmingą gyvo garso koncertų tradiciją „Jack Daniel’s Studio No. 7“ ir kviečia dar kartą. Antradienio vakarą į „Vienuolyno kiemo” sceną žengs vilniečiai „ReedNoBrass“. Kol kas nedaug kas šią grupę žino, bet tie, kurie žino, mini pozityviame kontekste ir vadina dar viena Lietuvos indie viltimi. 

Grupės vokalistas Imantas Reed kadaise bandė laimę TV muzikiniuose projektuose, greitai suprato, kad tos scenos nekenčia, savo lėšomis nutraukė visus kontraktus ir subūrė indie roko grupę. Visi „ReedNoBrass“ nariai – jauni profesionalai, baigę muzikos mokyklas, žinantys kaip reikia groti pagal vadovėlį, bet principingai bėgantys nuo akademinės muzikos modernaus roko link.

Tik pernai startavusios grupės koncertų geografijoje – ir Vokietijos bei Lenkijos klubai, diskografijoje – pirmasis EP pavadintas „id“, tarp kurio dainų puikuojasi ir 2012-ųjų vasaros meilės himnas „I Want You Back“. 

 
„Jack Daniel’s Studio No. 7” koncerto su Marku Palubenka atgarsiai:
 

 
„Jack Daniel’s Studio No. 7” serijoje taip pat suplanuoti šių atlikėjų koncertai: 
 
07-17 „Freaks On Floor“
07-31 „Colours of Bubbles“
08-21 „Mark Fiction“
 
Grupės „ReedNoBrass“ pasirodymas, kaip ir visi šios serijos koncertai žiūrovams nekainuos nieko – belieka tik ateiti. Vartai atkeliami 18 val., koncerto pradžia – 20 val.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top