Now Reading
NETRADICINIS horoskopas liepai (labai netradicinis)

NETRADICINIS horoskopas liepai (labai netradicinis)

NETRADICINIS horoskopas liepai (labai netradicinis)

Laikas.lt

Avinas. Šis mėnuo avinams gana komplikuotas. Su antrąja puse santykiai pašlis, pastangos juos išsaugoti nueis perniek. 

Jautis. Darbe net ir puikiausios Jūsų idėjos bus atmestos ir ne be reikalo, nes žvelgiate trumparegiškai ir pervertinate savo jėgas.

Dvyniai. Netinkamas metas aiškintis santykius bei priimti rimtus sprendimus. Viskas pasisuks į blogą.

Vėžys. Padidėjusi rizika traumoms, atsargiai elkitės su ugnimi bei saugokitės gatvėje. Įtampa su artimaisiais, galimi konfliktai, tad verčiau venkite žmonių.

Liūtas. Nepalankus metas ieškoti investuotojų, rėmėjų bei sudaryti verslo sandorius. Saugokite sveikatą, galimos traumos.

Mergelė. Fortūna šį mėnesį nebus linkusi Jums šypsotis. Sulauksite netikėtos blogos žinios, kuri pakeis Jūsų gyvenimą. Deja, išvengti to nepavyks.

Svarstyklės. Svarbiausių reikalų, kuriuos atidėliojote, jau nepavyks sutvarkyti. Tai skaudžiai atsilieps Jūsų santykiams su artimiausiais bičiuliais.

Skorpionas. Užgriuvusios finansinės problemos atsilieps ir asmeniniame gyvenime. Ginkite savo nuomonę nors ir nepavyks to padaryti.

Šaulys. Suprasite, kad visos Jūsų įdėtos pastangos buvo veltui, užvaldys beviltiškumo jausmas. Deja, net iš artimųjų nesulauksite peties, į kurį galėtumėte atsiremti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ožiaragis. Nebūkite naivūs ir netikėkite kiekvienu savo antrosios pusės žvilgsniu ir veiksmu. Bet kuriuo atveju skaudžiai nusivilsite.

Vandenis. Jausitės pavargę, norėsite ramybės ir vienatvės, bet to padaryti neleis aplinkybės. Būkite atsargūs viešose vietose, tikriausiai būsite apvogti ar užpulti.

Žuvys. Visos svajonės ir planai suduš į šipulius. Stenkitės save realizuoti kitoje srityje, nors ir ten pasisekimas mažai tikėtinas.

PATARIMAS VISIEMS ŽENKLAMS. Nors vasarą netikėkite horoskopais ir praleiskite ją taip, kaip norisi. Žvaigždės bejėgės jums pakenkti, džiuakitės vasara!


Šis straipsnis publikuotas liepos mėnesio „Laikas.lt“ žurnale tema TŪSAI, kurį galite rasti Vilniaus, Kauno ir Šiaulių viešose vietose arba čia. Kiti numerio straipsniai:

Tomas Boo: „Lietuvoje yra daugiau jausmo“
Narkotikai reivo kultūroje
„Parking Lot Guys“, arba kaip blondinė aplink automobilius sukiojosi
Ar jauti pramogų nuovargį, arba Juodosios Džiaugsmo Skylės efektas
Nelegalūs vakarėliai – laisviems, bet turtingiems
Tikriname, kaip Jonas pažįsta Rolandą ir atvirkščiai
Vakarėliai kino filmuose
Pasivaikščiojimas po naktines Vilniaus užkandines (su keiksmažodžiais)
Nemiga: kaip pasiklosi, taip išsimiegosi?
Mažesnė telefono sąskaita – daugiau pinigų vakarėliams
Gilyn nerianti iliustratorė Jelena Šadrina

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top