Lėktuvas „Boeing 727-200“ tapo amerikiečio gyvenamuoju namu (foto, video)

Ekstremalas.lt
Nuotr. John Brecher (Msnbc.com)

Amerikietis Bruce Campbell nusipirko keleivinį lėktuvą „Boeing 727-200“ ir jame įsirengė savo svajonių namą. 62 metų vyras iš Oregono „The Building Services & Environmental Engineer" kompanijai už pirkinį sumokėjo 100 tūkstančių dolerių. Dar tiek pat kainavo neįprasto būsto įrengimas.

Seną, jau nenaudojamą keleivinį lėktuvą "Boeing 727-200", įkėlė į mišką, kur B.Campbell įgyvendino svajonę įsirengti svajonių būstą. Tai kainavo 100 tūkstančių dolerių. Tiek pat, kiek ir lėktuvas.

Svajonių būste - devyni įėjimai. Pagrindinis įėjimas į namą - lėktuvo gale. Vos pakilus laipteliais yra pagrindinis ir vienintelis tualetas. Kiti du lėktuvo tualetai - neveikia.

Gyvenamojo plotos ilgis - 40, plotis - 4 metrai. Savo namuose Bruce pakeitė lėktuvo dugną ir įsirengė permatomas grindis.

Lėktuve inžinieriumi elektriku dirbantis B. Campbell įsirengėir darbo kabinetą: amerikietis turi nedidelę įmonę ir testuoja medicinos įrengimus.


Pro lėktuvo pilotų kabiną galima pasigrožėti medžių žaluma, žiemą - niūresniu ir atšiauriu gamtos grožiu. Lėktuve pilnai veikia visi apšvietimai - tiek vidaus, tiek lauko.

Čia B.Campbell ketina gyventi bent dešimt metų.

Apie ambicingą svajonės įgyvendinimą Bruce paskelbė „AirplaneHome.com" puslapyje internete.

Seni keleiviniai lėktuvai jau ne kartą buvo perdaryti į barus, restoranus, naktinius klubus. Švedijos sostinėje Stokholme lėktuve įrengtas viešbutis. 

Daugiau nuotraukų - galerijoje.


architektūra, Boeing 727-200, dizainas, interjero dizainas, lėktuvas

Naujausi komentarai
jokubas palaima
2023-06-08, 22:56
eina sau cia tai faina niekaip negaliu suprasti kaip galima gyventi lėktuve tikriausiai gal ir as apsigyvensiu lėktuve ka pasakytumėte
jokubas palaima
2023-06-08, 22:56
eina sau cia tai faina niekaip negaliu suprasti kaip galima gyventi lėktuve tikriausiai gal ir as apsigyvensiu lėktuve ka pasakytumėte
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai