Holivudo žvaigždė V. Jones režisieriaus E. Vėlyvio filmo filmavimo aikštelėje (foto)

Laikas.lt
„Meed Films“ nuotr.

Vilniuje įsibėgėja naujo režisieriaus Emilio Vėlyvio filmo darbiniu anglišku pavadinimu „Flight Redirected“ filmavimo darbai. Ypatingą dėmesį filmo kūrėjai skiria garsiausiai filmo žvaigždei Vinnie Jones, atliekančiam mafijos boso Golden Pole rolę.

Vėlų pirmadienio vakarą į Vilnių atvykęs V. Jones, antradienį praleido matuodamas būsimo savo herojaus drabužius, darydamas grimo testus bei repetuodamas su kaskadininkais, kurie talkins jam sudėtingose veiksmo scenose.
 
Didžiulę vaidybinę patirtį turintis Vinnie Jones, kurią jis įgijo kurdamas vaidmenis pasaulinio garso režisierių Guy Ritchie, Dominic Sena, Brett Ratner kino hituose „Lok, stauk arba šauk“, „Dingti per 60 sekundžių“, „Vagišiai“, „Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“, pateisino profesionalo vardą – nepaisant pastarosiomis dienomis tvyrančio alinančio karščio jis puikiai įsigyveno į savo personažą, tiksliai vykdė režisieriaus nurodymus ir davė naudingų patarimų kolegoms aktoriams.

Pasak aikštelėje dirbančių žmonių, dirbti su V. Jones – vienas malonumas, o jo kuriamas Golden Pole personas bus ypač spalvingas ir pateiks daug staigmenų. Iki filmavimo pradžios bendraudamas su režisieriumi E. Vėlyviu, V. Jones teigė, jog šio vaidmens ėmėsi, nes jam labai patiko šmaikštus, profesionaliai parašytas scenarijus bei galimybė sukurti intriguojančią rolę.
 
Filme taip pat vaidina Rusijos kino žvaigždė Artur Smolyaninov bei britų aktoriai Scot Williams, Oliver Jackson, Gil Darnell, Antony Strachan ir Lietuvos įžymybės Kęstutis Jakštas, Monika Vaičiulytė, Rafailas Karpis, Mindaugas Papinigis.
 
Filmas „Flight Redirected“ pasakoja apie keturių draugų britų – Džonio, Maiklo, Timo, Beno – neįtikėtinus nuotykius Lietuvos didmiesčiuose ir provincijoje. Apiplėšusi nelegalų Londono kazino,  ketveriukė nusprendžia nešti kudašių į Malaiziją, kur tikisi smagiai pašėlti ir pasislėpti nuo juos persekiojančių Londono gangsterių. Tačiau įvykiai pasisuka netikėta linkme, ir jie priversti leistis Vilniuje. O čia vaikinai įsisuka į beprotiškų nuotykių verpetą, kuris grasina ne tik jų draugystei, bet ir jų gyvybei.
 
Filmo, kurio gamybą remia Lietuvos respublikos kultūros ministerija ir privatūs investuotojai, nacionalinė premjera planuojama 2014 m. sausį.

emilis vėlyvis, flight redirected, vinnie jones

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai