Now Reading
Keliautoja ir laipiotoja skalikė Maddie (Foto)

Keliautoja ir laipiotoja skalikė Maddie (Foto)

Keliautoja ir laipiotoja skalikė Maddie (Foto)

Laikas.lt
Parengta pagal maddieonthings.com informaciją.

Rašėme apie fotografą, kuris fotografuoja savo žavias dukreles, o jo kolega fotografas Theronas Humphrey fotografuoja savo kalaitę Maddie. Ir ne šiaip fotografuoja, o prieš tai ją užkelia ant įvairių daiktų. Nuotraukų serijoje, pavadintoje „Maddie on Things“, skalikė užkeliama tai ant lagaminų krūvos, tai ant šaldytuvo durelių.

Projektas prasidėjo pakankamai spontaniškai ir netikėtai – fotografas nusprendė apsilankyti visose 50-yje JAV valstijų, kad įgyvendintų seniau sumanytą projektą, kurį vyras vadino „This Wild Idea“. Šio projekto tikslas yra kasdien susipažinti su vis nauju žmogumi ir papasakoti jo istoriją nuotraukomis.

Vykdant savo pirminį projektą Theronas keliavo su savo ištikima drauge kalyte Maddie, kurią taip pat fotografuodavo. Vėliau vyras pastebėjo, kad jis turi keletą juokingų kadrų, kuriuose jo geriausia draugė yra užsilipusi ant daiktų – šie atsitiktinumai ir padiktavo idėją dar vienai nuotraukų serijai. Projektas, kurio metu buvo fotografuojami žmonės baigėsi, tačiau mylintis šeimininkas tebefotografuoja savo šunį! Tikimės, kad Maddie ras dar daug daiktų ant kurių galės užsilipti!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top