Henris – skraidantis kūdikis

Laikas.lt
Parengta pagal mymodernmet.com informaciją.

Jau žavėjomės Jasono Lee dukrelėmis, kurias tėvelis fotografuoja bene kasdien, o nuotraukas vėliau patobulina kompiuteriu, o šiandien pristatome mamos Rachel Hulin projektą – moteris sukuria kadrus, kuriuose jos sūnus skraido.

„Norėjau, kad skrydžiai atrodytų tikroviškai. Mes iš tiesų kasdien lankomės tose vietose, tai nėra internete rastos peizažų ar interjerų nuotraukos. Žinoma, niekada nemėtau Henrio ir niekada tyčia jo niekur neperkeliu. Noriu, kad Henris judėtų taip, kaip jam patinka, nereikia, kad jis pozuotų. Kartais jis gracingas, o kartais truputį susikūprinęs, bet nenoriu pasakoti daugiau, nes, manau, tai sugadins idėją,“ - kalbėjo berniuko mama.

Niurjorke gyvenanti fotografė šiuo metu kuria knygą apie skraidantį Henrį, kuri bus skirta patiems mažiausiems. Knygynų lentynas leidinys turėtų pasiekti kitų metų pavasarį: „Suprasdamas savo retą dovaną, jis sklando namuose, pasineria į gamtą ir tyrinėja nepažįstamas vietas, norėdamas išsiaiškinti savo naujojo gabumo limitus. Jis stebi pasaulį iš dangaus ir patiria daugybę nuotykių, tačiau galiausiai supranta, kad verčiau skraidyti arčiau namų. Bent jau kol esi toks mažas,“ - trumpu būsimosios knygos pristatymu pasidalino autorė, kuri juokiasi, kad jos pačios Henris, kuriam jau 18 mėnesių, yra beveik per didelis skraidymui. 

fotografija, šeima, vaikai

Naujausi komentarai
2012-08-15, 15:48
gražios nuotraukos :) idomi idėja :)))
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai