Now Reading
Muzikiniai pusryčiai: skaičiuojant valandas iki Nicolo Jaar

Muzikiniai pusryčiai: skaičiuojant valandas iki Nicolo Jaar

Muzikiniai pusryčiai: skaičiuojant valandas iki Nicolo Jaar

Karolis Vyšniauskas

Šis vakaras duos startą iš karto dviem lėtai besisukantį Lietuvos muzikinį gaublį visų pajėgumu išjudinsiantiems įvykiams: pirmą kartą Vilniuje vyksiančiai Muzikos savaitei ir naujam „Lofto“ sezonui. Abi pradžios įvyks šįvakar „Lofte“. Vakaro žvaigždė – Nicolas Jaar. Visi bilietai išpirkti dar prieš savaitę, papildomų šimto bilietų taip pat jau nebelikę.

Apie vos 22-metų talentingąjį Nicolą jau rašėme ne kartą ir dar rašysime po koncerto, patikrinę, ar jis tikrai yra toks puikus, kaip apie jį kalbama. Apie „Lofto“ naujienas taip pat informuosime portale ir būsimuose „Laiko“ žurnalo numeriuose, kurių naujas – jau kitą savaitę.
 
Nekantriai laukiame daug geros muzikos žadančio rudens ir skambios vasaros pabaigos. Ausinukuose sukasi Jaaro debiutinis ir vienintelis albumas „Space Is Only Noise“, iš užsienio kritikų negavęs mažiau keturių žvaigždučių iš penkių.
 
Nekantriausiems, iki koncerto pradžios likus keliolikai valandų, pusryčiams pateikiame šį bootleginį klipą iš birželio viduryje surengto Jaaro pasirodymo Barselonoje. Vilniuje galima tikėtis panašaus vaizdo ir garso.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top