Now Reading
5 vyrų trūkumai, kurie žavi moteris

5 vyrų trūkumai, kurie žavi moteris

5 vyrų trūkumai

O ne! Ir vėl tai! Aš gimęs nepatikti moterims… Būtent tai trukdo man patikti priešingai lyčiai… Tokio ji manęs niekada nemylės… Ir dar daugelis kitų, depresyvių minčių yra aplankę turbūt kas antrą vyrą planetoje. Išsklaidysime mitus apie tai, kas iš tikrųjų žavi moteris.

Šviežio vyriško prakaito kvapas. Pabrėžiame — šviežio. Jei ketinate visą dieną nešiojęs plytas pritrenkti savo mylimąją, susilaikykite. Po tokio gesto, ji išties liks pritrenkta, bet nepamirškite iškviesti greitosios prieš tai, kai sumąstysite ją priblokšti! Nusimaudykite, suviliokite. Kiek paprakaituokite dėl savo karalienės, ir ji neliks abejinga, užuodusi mažyčių pastangų lašelių kvapą.

Žilė. Jaučiatės senas ir nepatrauklus? Kas kartą einant pro parduotuvių virtinas jums suvirpa širdis? Nesijaudinkite. Jūsų žilė — patirties, žavumo ir vyriškumo ženklas. Svarbiausia, rūpinkitės savo fizine sveikata, kūnu bei bendru stiliumi. Pamirškite nerimą dėl žilės! Pasidarykite jums geriausiai tinkančią šukuoseną ir pirmyn į pojūčių pasaulį!

Randai. Kur susibraižėte veidą ar kitą kūno vietą? Joms visiškai nesvarbu! Moterys randus laiko stiprybės ir sugebėjimo apsiginti ženklu. Jei jau mokate apginti save, mokėsite pasirūpinti ir savo dama. Tai išties romantiška ir veikia kaip magnetas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Akiniai. Sakysite: „jau vėl kažką kuria. Puikiai pamenu merginų „numylėtą“ mokyklos moksliuką…“, bet prisiminkite, kad moterys toli gražu ne tos nesubrendusios mokinukės, kurios nemėgo akiniuočių. Suaugusios moterys, kaip niekas kitas, vertina protą. Kas geriau simbolizuoja proto pajėgumus, jei ne veidą puošiantys akiniai?

Plaukuotumas. Daugelis gėdijasi plaukuotumo. Na, žinomi atvejai, kai gan vešlūs plaukučiai itin gausiai padengia ne tik vyro krūtinę, bet ir nugarą, kojas, rankas… Galiausiai jaučiatės tiesiog sniego žmogumi ir mąstote „atšipinti“ bent kelis skutimosi peiliukus? Neskubėkite nukabinti nosies, moterys plaukuotumą laiko brandos ir seksualumo ženklu! Pirmyn į kovą dėl moterų dėmesio — apnuoginkite savo kūną ir susilaukite komplimentų!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top