Now Reading
Angliška „Olialia pupyčių“ versija – pagyvenusių gražuolių kalendorius (foto)

Angliška „Olialia pupyčių“ versija – pagyvenusių gražuolių kalendorius (foto)

Angliška „Olialia pupyčių“ versija – pagyvenusių gražuolių kalendorius (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

52 metų vienoje iš Didžiosios Britanijos ligoninių dirbanti terapeutė Julie Hunter sugalvojo savo vadovaujamam vietiniam dramos būreliui itin veiksmingą dietą. „Vakarais repetuoti susirenkančios moterys skundžiasi, kad brandus amžius prideda kilogramų, kurių taip sunku atsikratyti“, – pasakojo Statfordšyro gyventoja, pasiūliusi kolegėms įsiamžinti nuogoms ateinančių metų kalendoriuje.

Pasak idėjos savininkės, prieštaraujančiųjų nebuvo: kodėl vyrai turi žiūrėti į svetimas nuogas moteris spaudoje, lai žiūri į mus. Dramos būrelio manymu, šis žingsnis pagyvenusiai moteriai suteikia labai daug pasitikėjimo savimi, o kadangi nei viena nenori demonstruoti savo apvalių formų, tad ir jų atsikratyti turint tikslą daug lengviau.

Vietiniame klube vykusioje fotosesijoje „modeliai“ turėjo ką veikti bevaikant smalsius praeivius, kurie vis stengėsi pakliūti į vidų ar pamatyti ką nors pro langus.

Vyriausiajai pozuotojai – 78 metai, o prie šio plano chuligano prisijungusiai jos dukrai – 45-eri. Pastaroji prasitarė jaudinusis dėl motinos, ar ji per daug nesinervins prieš kameras, kuomet reikės nusimauti kelnaitės.

Miestelio advokato žmoną Simone (41) fotosesijoje stebėjo jos 18 mėnėsių dukrelė, tačiau moteris sakė, nepatogiai jautėsi tik prieš vyresnio amžiaus būrelio drauges. Tačiau labai greitai, pasak jos, įtampa nuslūgo ir apsinuoginusios bičiulės atsipalaidavo bei smagiai leido laiką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atgauti su metais dingstantį pasitikėjimą bei atsikratyti nepageidaujamų kilogramų – ne vienintelės šio erotiško kalendoriaus priežastys. Moterims šis projektas taip pat padėjo užsidirbti pinigų, kurie po to buvo paaukoti sergančiųjų vėžiu fondui.

Taikliausiai šią fotosesiją pateisino ir įvardijo 61-erių Kate Bond: „Mes nesame moterys iš pornografijos pasaulio. Tiesiog sugalvojome pasismaginti, tad protingi žmonės turėtų suprasti ir dėl to mūsų nesmerkti.“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top