Now Reading
Klaipėdiečiams ir miesto svečiams – nemokama ekskursija laivu

Klaipėdiečiams ir miesto svečiams – nemokama ekskursija laivu

Klaipėdiečiams ir miesto svečiams - nemokama ekskursija laivu

Jau trečius metus Klaipėdos Uosto direkcija tęsia akciją „Susipažinkime su Klaipėdos uostu“. Jos metu klaipėdiečiai bei miesto svečiai nemokamai plukdomi po Klaipėdos uosto akvatoriją.

Pažinkite uostą laivu

Pažintis su jūrinės valstybės atributu vyks laivu „Venus“. Tai itin didelio populiarumo sulaukianti, nuo 2008 metų vykstanti, akcija. Ekskursijos metu uostamiesčio gyventojai ir svečiai, plaukdami erdviu, net 200 žmonių talpinančiu laivu, turi galimybę išgirsti išsamų ir intriguojantį gido pasakojimą apie Klaipėdos uostą. Kad kelionė būtų įsimintina, plaukiantieji apdovanojami „Uosto žinovo diplomu“, o teisingai atsakę į gido klausimus – suvenyrais.

„Susipažinkime su Klaipėdos uostu“ tikslas – betarpiškai ir vaizdžiai atskleisti tikrąją uosto reikšmę, perspektyvas, veiklos specifiką… Švietėjiška informacijos apie uostą sklaida, prisidedama formuojant Klaipėdos uosto bei Lietuvos, kaip jūrinės valstybės, įvaizdį. Vykdydamas šią akciją, Klaipėdos uostas, palaiko Europos Komisijos pateikto pasiūlymo idėją, rengti uostuose atvirų durų dienas.

Informacija norintiems vykti

Pažintinės-informacinės ekskursijos vyks nuo liepos 19 d. iki rugpjūčio 23 d. pirmadieniais ir trečiadieniais 10:00, 12:00 bei 14:00 valandomis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Beje, Laikas.lt duomenimis, į liepos mėnesio ekskursijas jau dabar likę mažai vietų. Smalsuoliams ir žingeidiems, siūlytume paskubėti!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top