Now Reading
10 požymių, rodančių, jog jis jus įsimylėjo

10 požymių, rodančių, jog jis jus įsimylėjo

10 požymių

Laikas.lt
Pagal Thestir.cofemom.com

Dar tik pradedate vienas kitą geriau pažinti, vaikštote į pasimatymus, o ramybės neduoda mintis: ar aš jam tikrai patinku, ką jis iš tikrųjų apie mane galvoja? Taip, kartais norėtųsi įlįsti į kito žmogaus galvą, deja… Kad būtų lengviau suprasti jo jausmus, paruošėme 10-ies požymių, rodančių, jog jūsų princas jau spėjo jus rimtai įsižiūrėti, sąrašą.

1. Jis tau šypsosi. Ne tik tada, kai kažko tikisi.

2. Jis su tavimi kalba ilgai, ilgai… Paprastai vaikinai nėra labai plepūs. Iki tol, kol randa kažką, kas jiems tikrai rūpi.

3. Jis prie tavęs glaudžiasi, apkabina viešumoje. Jei vaikinui mergina nepatinka, jis tikrai nebus linkęs rodyti savo švelnumą, ypač viešumoje.

4. Jis labai domisi tavimi. Vaikinas nori sužinoti viską apie tave: tai, kas tau patinka ir nepatinka, kokį maistą mėgsti, kas tave pralinksmina.

5. Dėl tavęs jis gali išsukti iš savo kelio. Papildomas sukartas kilometras ar keli yra niekis, norint tave bent minutę pamatyti.

6. Tavo bruožai, kurie tau atrodo atstumiantys, jo nuomone, yra nuostabūs. Ar kartais nekenti savęs už pamišimą dėl šokolado, o gal lengvą isteriją, namie atsiradus šiek tiek dulkių? Jis galvoja, kad esi nuostabi tokia, kokia esi.

7. Tarp jūsų tvyro neįtikėtina chemija. Jūs panašiai mąstote, mėgstate panašius dalykus, o, kai esate kartu, karštis yra tiesiog neįtikėtinas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Jam patinka su tavim leisti laiką. Nesvarbu, kad galbūt nieko įdomaus neveikiate, tačiau tiesiog būnate kartu.

9. Jis linksta į kompromisus dėl tavęs. Žinoma, kiekvienas norime, kad kai kurie dalykai būtų pagal mus pačius, bet jei jis pradeda leistis į kompromisus, tai – jau daug žadantis ženklas.

10. Jis pradeda kurti planus ateičiai. Su tavimi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top