Now Reading
Paaugliai meilę atrado tik pasikeitę lytį (video)

Paaugliai meilę atrado tik pasikeitę lytį (video)

Paaugliai meilę atrado tik pasikeitę lytį (video)

Alfa.lt

Žiūrint iš šalies, Kathy ir Arino pora niekuo nesiskiria nuo kitų įsimylėjusių paauglių. Tačiau yra viena „smulkmenėlė“ – dar ne per seniausiai Kathy buvo vaikinas, o Arinas – mergina.

Iki 15 metų Kathy buvo berniukas, vardu Lukas, o Arinas – gražuolė Emerald. Abu jaunuoliai nuo vaikystės kentėjo bendraamžių terorą. Jiems buvo sunku gyventi lyg ne savo kailyje.

Kathy yra pulkininko sūnus, o Arinas – profesionali baleto šokėja, laimėjusi nemažai grožio konkursų. Ją vadindavo lesbiete, žemino, apkalbinėjo, užgauliodavo šlykščiausiais žodžiais. „Manęs nedomindavo mergaitiški dalykai. Aš nesijaučiau aš. Žinojau, kad turiu būti berniukas jau pirmąją dieną mokykloje, kai man liepė išsirikiuoti vienoje eilutėje su merginomis“, – pasakojo dabar jau Arinu tapusi Emerald.

Didžiausia engiamų paauglių svajonė buvo išsilaisvinti iš svetimo kūno. Jųdviejų tėvams buvo labai sunku pritarti atžalų sprendimui, bet teko su tuo susitaikyti. „Mes labai mylime savo vaikus, todėl ir palaikome jų neįtikėtinus sumanymus“, – pasakojo tėvai.

Kai Kathy ir Arinas susitiko ligoninėje, į kurią atvyko keisti lyties, jie įsimylėjo vienas kitą iš pirmo žvilgsnio. „Dabar mes atrodome taip, kaip ir svajojome. Niekas nė nemano, kad kažkada mes buvome kitos lyties“, – pasakojo Kathy, dievinanti ir sauganti savo mylimąjį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top