Now Reading
Ką apie tave sako tavo mėgstama spalva?

Ką apie tave sako tavo mėgstama spalva?

Ką apie tave sako tavo mėgstama spalva?

Laikas.lt
Pagal Empower-yourself-with-color-psychology.com

Turbūt daugelis turime savo mėgstamą spalvą – pagal tai renkamės drabužius, daiktus, kuriame namų interjerą. Be abejo, dažnai tam įtakos turi ne tik jūsų charakterio savybės, bet ir tokie faktoriai kaip metų laikas, mados tendencijos, gyvenimo aplinkybės ar netgi tos dienos nuotaika. Visgi psichologai beveik vieningai sutaria, kad dažnai tai pačiai spalvai prioritetą teikiantys žmones pasižymi tam tikromis būdo ir charakterio savybėmis. Taigi, sužinokite, ką jūsų mėgstama spalva byloja apie jus pačius!

Raudona. Esate linkę veikti, trokštate fizinės bei psichologinės dermės. Stengiatės kuo daugiau pasiimti iš gyvenimo, pajusti jį visomis juslėmis.

Oranžinė. Turite poreikį būti su žmonėmis, socializuotis, būti priimtas ir gerbiamas kaip tam tikros grupės dalis. Gyvenime mėgstate įvairius iššūkius.

Geltona. Mėgstate, kai viskas jūsų gyvenime dėliojasi pagal loginę, jums suprantamą seką. Norite išreikšti savo individualumą, dažnai jaučiate įkvėpimą, kuriate naujas idėjoms.

Žalia. Turite didelį poreikį mylėti ir būti mylimi, trokštate jaustis saugūs ir apsaugoti. Norite būti įvertinti už kasdieninius dalykus, kuriuos darote dėl kitų (dažnai jums užtenka ir paprasto „ačiū“).

Mėlyna. Esate linkę ieškoti vidinės tiesos ir ramybės, gyventi pagal savo idealus bei įsitikinimus. Jums labai sunku kažką keisti vien tam, kad įtiktumėte kitiems.

Purpurinė arba violetinė. Pasižymite stipriu poreikiu emociniam saugumui, visur siekiate tobulybės.  Esate jautrūs kitų bėdoms, nuoširdžiai stengiatės padėti aplinkiniams.

Rožinė. Turite didelį poreikį būti priimti ir mylimi. Geriausia – besąlygiškai. Nebijote parodyti savo švelniosios pusės.

Ruda. Trokštate saugumo, paprasto ir patogaus gyvenimo. Jums svarbi šeimos, draugų parama.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Juoda. Norite viską kontroliuoti, būti savo likimo šeimininkai. Siekdami galios ir valdžios, iš tiesų stengiatės apsisaugoti, paslėpti savo emocinį pažeidžiamumą.

Balta. Gyvenime trokštate paprastumo, aiškumo. Siekiate būti nepriklausomi, savarankiški, nenorite paklusti kitų įtakai.

Pilka. Dažnai ieškote aukso viduriuko. Pasižymite šaltais nervais, harmonija, ramybe. Norėdami išlaikyti taiką, gerus santykius, esate linkę prisitaikyti, nusileisti.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top