Now Reading
Plastinių operacijų manija: vaikinas, siekiantis tapti gyvu Barbės vyru Kenu (foto)

Plastinių operacijų manija: vaikinas, siekiantis tapti gyvu Barbės vyru Kenu (foto)

Plastinių operacijų manija: vaikinas

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Pasaulio žiniasklaida jau nušvietė ne vieną atvejį, kuomet moterys bando tapti gyvomis lėlėmis Barbėmis. Be abejo, ne be plastikos chirurgų įsikišimo. Ši mada, pasirodo, aktuali ne tik dailiajai lyčiai – 32 metų Justinas Jedlica jau išleido apie 100 000 dolerių, siekdamas tapti vaikščiojančiu Barbės vyru Kenu.

Jau beveik 100 plastinių operacijų pasidaręs vaikinas pirmąjį kartą skalpeilio prisilietimą patyrė vos sulaukęs pilnametystės. Dabar gyvas Kenas teigia, kad toks keistas ir brangus hobis leidžia jam pasijusti tikru kūrėju: „Laikau save lyg savo meno kūriniu, savo skulptūra. Tai – mano kūrybiškumo išraiška“.

Į gydytojų argumentus, kad Justinas ateityje gali sulaukti įvairių operacijų komplikacijų ir sveikatos sutikimų, vaikinas žiūri filosofiškai ir teigia, kad ši rizika jo negąsdina.

„Yra galimybė, kad kažkas gali nepavykti, bet rizika nėra tokia didelė. Aš nebijau rizikuoti – kitaip nieko gyvenime ir nepasieksi. Manęs prašyti nesidaryti plastinių operacijų yra tas pats, kaip Picaso prašyti netapyti“, – teigė J. Jedlica.

Ką gi, kiekvienam savas grožio supratimas ir savi siekiai. Visgi mintis apie raumenis, suformuotus ne sporto salėje, o „prisifarširuojant“ silikono, didelio žavesio nekelia…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Apačioje esančioje nuotraukoje – Justinas, dar prieš pradedant savo „kūrybą”…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top