Now Reading
Sekmadieninis Jurgos receptas: karštas vynas

Sekmadieninis Jurgos receptas: karštas vynas

Sekmadieninis Jurgos receptas: karštas vynas

Laikas.lt

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos karštą vyną – puikus receptas šaltiems žiemos vakarams…

Sudėtis:

0,75 sauso vyno
Sauja džiovintų vaisių (razinos, spanguolės, slyvos)
2 šaukšati medaus
Pagal skonį prieskonių: gvazdikėlio, vanilinio cukraus, muskato, kardamono, pušies šakelė
1 apelsinas dėl grožio

Eiga:

Vyną supilkite į puodą, sudėkite džiovintus vaisius ir šildykite ant mažos ugnies. Kai jau ims garuoti įdėkite medų, maišykite kol ištirps. Pačioje pabaigoje sudėkite prieskonius, išjunkite ugnį, uždenkite ir 5 minutes palaikykite. Ir viskas – belieka supilstyti į taures, įdėti apelsino skiltelę ir mėgautis šildančiu ir labai aromatingu gėrimu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top