Now Reading
Kiek kainuoja pirmasis kartas? 5 merginos, pardavusios savo nekaltybę

Kiek kainuoja pirmasis kartas? 5 merginos, pardavusios savo nekaltybę

Kiek kainuoja pirmasis kartas? 5 merginos

Laikas.lt
Pagal Thefrisky.com

Kai daugeliui merginų nė į galvą nešautų, kad jos galėtų praturtėti iš savo nekaltybės, keletas apsukresnių mergelių visgi sumanė parduoti savo pirmąjį kartą.

Be abejo, turbūt reta ryžtųsi tokiems žygiams, bet negalima paneigti, tai – išties kūrybingas verslo planas. Deja, labai jau vienkartinis ir sukeliantis nemažai moralinių prieštaravimų. Pristatome jums penkias merginas, kurios per pastaruosius keletą metų ryžosi savo nekaltybę parduoti internetiniame aukcione. Taigi, kiek kainuoja pirmasis kartas?

Catarina Migliorini

20-metė brazilė šį rudenį savo sąskaitą papildė 780 tūkst. dolerių – turbūt daugiau, nei daugelis mūsų užsidirbo po nekaltybės praradimo (už dyką, be abejo). Mergina teigė, kad 90 procentų pelno skirs labdaros organizacijoms, besirūpinančioms namų statybomis jos gimtojoje šalyje. Catarinos nekaltybę įsigijo japonas, pasivadinęs „Natsu“, finaliniame aukcione nugalėjęs penkis daugiausiai siūliusius konkurentus.

Natalie Dylan

Amerikietė Natalie Dylan, įgijusi bakalauro diplomą Moterų studijų srityje, nutarė parduoti savo nekaltybę tam, kad galėtų susimokėti už mokslą. Jos nekaltybę nusipirkęs Dennis Hof teigia, kad iš tiesų taip ir nepasinaudojo nusipirkta paslauga. Visgi mergina iš jo gavo 250 tūkst dolerių. Palaukit! Gali apsimesti, jog pardavinėji savo nekaltybę, ir vistiek gauti pusę milijono dolerių? Genialu.

„Ungirl“

19-metė iš Naujosios Zelandijos, pasivadinusi „Ungirl“, pasekė Natalie Dylan pavyzdžiu ir pardavinėjo savo nekaltybę internetiniame aukcione indeed.co.nz. Sulaukusi 1200 susidomėjusiųjų, ji galiausiai pardavė savo nekaltybę už 32 tūkst. dolerių, kas, kaip ji pati teigė, „pranoko visus lūkesčius“. Ką gi, tai – ne pusė milijonų, bet padengti mokslo išlaidoms turėtų pakakti.

Alina Percea

18-metė paauglė iš Rumunijos taip pat pardavė savo pirmąjį kartą – pinigų jai reikėjo, kad ir kaip tai atrodo nebeoriginalu, norint įgyti bakalauro laipsnį. Nestandartinę Alinos paslaugą įsigijo 45-erių Italų verslininkas – jam tai atsiėjo 14 tūkst. dolerių. Pati mergina teigė, jog ši patirtis jai buvo maloni. Visi laimingi!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rosie Reid

Vos pilnametystės sulaukusi lezbietė iš Didžiosios Britanijos nusprendė parduoti savo pirmąją seksualinę patirtį už 13,300 dolerių, kad galėtų lankyti Bristolio Universitetą. Jos nekaltybės pirkėju tapo 44-erių išsiskyręs dviejų vaikų tėvas, dirbantis inžinieriumi. Rosie gailisi tokio savo žingsnio – kitą dieną po parduoto pirmojo lytinio akto ji susitiko su savo širdies drauge Jesse Cameron ir tiesiog negalėjo sulaikyti ašarų. Kaip, beje, ir jos partnerė. Ką gi, nekaltybė prarandama tik kartą, o laiko atgal neatsuks nė milžiniškos pinigų sumos.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top