Now Reading
Blogiausia pasaulyje „tattoo“ pagaliau pataisyta (foto)

Blogiausia pasaulyje „tattoo“ pagaliau pataisyta (foto)

Blogiausia pasaulyje „tattoo“ pagaliau pataisyta (foto)

Laikas.lt
Pagal Shine.yahoo.com

Istorija apie vyrą su „blogiausia pasaulyje portreto tatuiruote“ praėjusį ketvirtadienį pagaliau baigėsi laimingai – tiek metų gyvenimą gadinęs kūno piešinys profesionaliai pataisytas.

2007-aisiais savo mylimos žmonos Mindy mirimo metinių dieną amerikietis Chadas Stahlas apsilankė tatuiruočių salone „On the Edge“, kur jam už 450 dolerių pagal žmonos nuotrauką buvo ištatuiruotas  moters portretas. Pora kartu praleido dešimtmetį, turėjo tris vaikus, tačiau, nuo jų vestuvių praėjus   vos trims mėnesiams, Mindy žuvo gaisre.

Gražus bandymas pagerbti mirusią mylimąją, švelniai tariant, kiek nepavyko – moteris ant Chado rankos ne tik nepriminė Mindy, bet ir puikavosi velnio šypsena. Vyras netgi drovėjosi nešioti marškinėlius trumpomis rankovėmis, o vienas jo draugų šio piešinio nuotrauką patalpino internete – čia ji netrukus buvo pakrikštyta „blogiausia pasaulyje portreto tatuiruote“.

Visai neseniai, gavęs rekomendaciją, ponas Stahlas apsilankė pas patyrusį „tattoo“ meistrą Scottą Versago, kuris vos per tris valandas sugebėjo profesionaliai pataisyti nevykusį piešinį ir už tai nepaėmė nė cento (be abejo, tokios puikios reklamos nenusipirksi net už kelis tūkstančius dolerių, tačiau nenuvertinkime meistro dosnumo).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Aš toks laimingas, noriu, kad visi ją pamatytų! Netgi planuoju dalyvauti studijos „On the Edge“ organizuojamame tatuiruočių konkurse – įdomu, ar jie mane prisimins“, –  šypsojosi pagaliau tinkamai savo žmonos atminimą pagerbęs amerikietis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top