Now Reading
Gamtos fotografija – ne vaikų žaidimai (foto)

Gamtos fotografija – ne vaikų žaidimai (foto)

Gamtos fotografija - ne vaikų žaidimai (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Šio, beveik toną sveriančio bizono kasdieninį pasivaikščiojimą sudrumstė neatsargus fotografas, bandydamas nepaisyti paprasčiausių rizikos normų, savo elgesiu išprovokavęs gyvūno puolimą. Nuotraukose užfiksuotas reginys – tai laimingai pasibaigęs drąsuolio fotografo susidūrimas su laukiniu gyvūnu, bandant įamžinti vieną iš svarbiausių savo gyvenimo kadrų. Šiuo atveju, tai galėjo būti ne tik geriausias kadras, bet ir paskutinis jo gyvenime. Patyrę gamtos fotografai tikriausia žino, kad neprotingai provokuoti žymiai už save didesnį ir stipresnį gyvūną yra paprasčiausiai kvaila.

Šiam vyriškiui atsitiktinumo dėka pasisekė likti gyvam ir sveikam po tokio bizono puolimo. JAV, Jutos valstijoje esančiame Antelope Island State parke užfiksuoti vaizdai, kai bizonas įsibėgėjęs link fotografo prispaudė jį prie tvoros. Nors sunku tuo patikėti, bet drąsuoliui fotografui pavyko ne tik išsaugoti savo gyvybę, bet ir likti be jokių rimtų sužalojimų. Gal tai buvo tik lengva bizono pamoka lengvabūdiškam žmogeliui? Incidentą mačiusių liudininkų teigimų, po užpuolimo fotografas atsitraukęs nuo įvykio vietos ėjo šalin susigėdęs ir ištiktas nedidelio šoko. 

Tokie laimingai pasibaigę nutikimai turėtų būti pamoka ne tik patiems jų dalyviams, bet ir kitiems adrenalino ištroškusiems, bet neprotingai rizikuojantiems. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top