Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Plaukų slinkimas

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Plaukų slinkimas

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Plaukų slinkimas

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Man 27 metai ir pastebėjau, kad viršugalvyje plaukai ėmė labai sparčiai retėti. Mano seneliui buvo panaši problema, bet būdamas jaunas (kažkur mano metų) darėsi azoto procedūras. Niekur nerandu, kas darytų tokias procedūras, stabdančias plaukų slinkimas. Kaip patartumėte su tuo kovoti?

Ankstyvas vyrų plikimas yra paveldimas. Tačiau manoma, kad yra ir kitų veiksnių, kurie gali procesą sulėtinti arba paskatinti. 

Dažnai plaukų slinkimą paskatina nerviniai sukrėtimai ar įtampa. Čia labai padėti gali aromaterapija, pavyzdžiui, aromaterapinis galvos masažas su eteriniais aliejais „Galvos odos atgaja“ ir „Šaknų maistas“. Eteriniai aliejai veikia kompleksiškai – nuramina nervų sistemą ir dar pagerina plaukų būklę ir augimą vietiškai.

Plaukų trinkimas. Nenaudokite stipriai putojančių sintetinių šampūnų. Vietoj jų geriau naudoti botaninį muilą arba natūralius ekologiškus šampūnus, pavyzdžiui, BEMA, nes juose naudojami putokliai mažiau putoja ir mažiau alina galvos odą ir plaukų folikulus.

Pilnavertė mityba. Daugiau valgykite įvairių riešutų, sėklų ir daigintų grūdų, bent po saują kasdien. Juose yra trūkstamų mikroelementų ir vitaminų – tai tiesiog puikiai pasisavinami natūralūs maisto papildai. Venkite alkoholio ir rūkymo – manoma, kad tai gali sutrikdyti plaukų augimą.

Kartą per savaitę rekomenduočiau masažą su mišiniu GALVOS ODAI ir PLAUKAMS, garstyčių (juodųjų bastučių) arba šviežių kokosų aliejumi. Geriausia tai padaryti iš vakaro, išmiegoti naktį, o ryte išsiplauti plaukus muilu arba švelniu šampūnu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Labai paprasta ir laiko neužimanti priemonė – nenuplaunamas galvos odos losjonas BEMA. Naudojant kartu su šampūnu, jis plaukų augimą paskatina 32%.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top