Vasaros muzikos albumų penketukas
2010-08-29, 22:23
Juoni, dėkui, paklausysiu. Mystery Jets man naujas vardas.

Yeasayer, taikli pastaba dėl dėmesio išlaikymo! iTunes (ar kad ir kaip mes ją pavadintume) kartai atidžiai Išklausyti albumą atidžiai - iššūkis. Nepaisant to, vis tiek verta.
Juonis
2010-08-27, 16:25
Siūlyčiau įtraukti į šį sąrašą Mystery Jets - Seratonin. Ir labai rimtai siūlau, be proto geras albumas. Retas atvejis kuomet antras albumas perspjauna taip smarkiai pirmąjį.
Yeasayer
2010-08-26, 15:59
Na "O.N.E." išgirdau tik vasarą, žinau kad išleista anksčiau, tiesiog man asocijuojasi su vasara. Galbūt tada Sneekerių "Green City Lights" rinkčiausi ;D O Vampire Weekend buvo mano didžiausias atradimas 2008 m., antras albumas deja šiek tiek nuvylė kaip dažnai būna.
Turiu nemažai albumų, ne fizinėj formoj deja, bet esu įpratęs atsirinkti keletą mėgiamų dainų iš jų ir jas po to klausyt atskirai. Visada pasitaiko išimčių, aišku, pvz mėgiamiausių grupių albumams. Galbūt čia interneto ir Twitterio kartos įtaka, ADD simptomai kai negali išlaikyt dėmesio ilgiau nei pora minučių :DDD Na bet kaip sakiau būna ir išimčių.
2010-08-26, 00:58
Prašyčiau, nesakyk, kad Klaxons ar The Drums per MTV nerodo!

Yeasayer yra vienas šių metų atradimų, nors su pirmuoju albumu jie debiutavo dar 2007-aisiais. Tik kad jų Odd Blood, kad ir kaip vasariškai skambantis, pasirodė dar žiemą (panaši situacija, kaip ir su Vampire Weekend).

Žinau, kad dauguma žmonių klauso pavienes dainas, ne albumus. Sakyčiau, be reikalo - tie patys Arcade Fire kūriniai kartu skamba kaip vienas tvirtas kumštis, priešingai nei išimti atskirai iš albumo. Be to, klausydami tik pavienes dainas, žmonės dažniausiai išgirsta singlus. Ar singlais tampa geriausi albumo kūriniai? Dažnai taip, tačiau toli gražu ne visada. Dėl to verta sugaišti kiek daugiau laiko ir perklausyti albumą visą, juolab kad pastaraisiais metais vyrauja neilgų, vos 9-11 dainų turinčių albumų tendencija. Neprailgs :)
subinlaizys
2010-08-25, 15:44
ne vieno negirdejau, per mtv nerodo tokiu :D
Yeasayer
2010-08-25, 14:51
Puikus sąrašas, ypač pritariu dėl Arcade Fire, jie kaip visada genialūs. Šiuo metu mėgiamiausios "Modern Man" ir "We Used To Wait". Šiaip aš labiau atskiras dainas nei albumus klausau. Jei reiktų išrinkti vasaros dainą, balsuočiau už Yeasayer - O.N.E. :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai