Now Reading
Tobulos moters paieškos: 10 jos bruožų

Tobulos moters paieškos: 10 jos bruožų

Tobulos moters paieškos: 10  jos bruožų

Laikas.lt

Kokia bendrais bruožais turėtų būti tobula moteris? Galbūt netikėta, tačiau vyrai, kurie galvoja apie savo gyvenimo moters idealą, tikrai negalvoja apie supermodelį – jiems kur kas svarbiau žemiška, nuoširdi ir supratinga.


Reikia daugiau informacijos šia tema? Štai keletas konkrečių punktų apie tobulą moterį vyro pašonėje.

1. Pasitikinti savimi
Juk pačios moterys žavisi vyrais, kurie puikiai jaučiasi savo kailyje, tad vertėtų pamiršti savikritikos rykštes dėl nepakankamai dailių kojų ar kitų savo trūkumų. Kuo daugiau norėsite iš jo išgirsti patvirtinimo apie savo grožį, tuo didesnė tikimybė, kad vyras ims juo pats abejoti.

2. Protinga
Banalu, tačiau tai pati tikriausia tiesa. Kas gi norėtų gyventi su amžina mokyklos suolo pokštų ir nekintančių interesų asmenybe? Vyrams smagu, kai su savo moterimi gali šnekėtis įvairiausiomis temomis.

3. Nematerialistė
Taip, vyrai nori, kad būtum švytinti, patys ne retai mėgsta su moterimi elgtis it su princese, tačiau tai nereiškia, kad jis norėtų, jog princese ir taptum. Leiskite jam jus palepinti įvairiausiais būdais, tačiau niekada neverskite jo tai daryti.

4. Spontaniška
Vienas pagrindinių dalykų, atvedusių jus į santykius – spontaniškumas. Todėl vos tik įvesite į kasdienybę rutinos bei taisyklių sistemą, viskas iškart pasikeis. Nepraraskite vienos pagrindinių romantikos taisyklių – spontaniškumo!

5. Atsipalaidavusi
Jaustis vienam šalia kito laisvai – jau solidžių santykių rodiklis. Kasdienybėje daug kas gali vykti dažnai išties nenorima linkme, tačiau į viską reiktų išmokti reaguoti ramiai.

6. Žaisminga
Vaikinams patinka merginos, kurios juokiasi iš jų pokštų ir nėra dėl visko labai rimtos. Kaip jau minėta punkte prieš tai, vyrams patinka atsipalaidavusios merginos, kurios, liaudiškai tariant, nedaro iš musės dramblio.

7. Jausmingos
Nors minėjome, kad vaikinams išvaizda nėra pagrindinis dalykas (nors tai visgi stiprus motyvas), vis dėlto, seksualumas ir pasitikėjimas savimi yra tai, kas gali būti tiesiog akimis valgoma. Tau tikrai nereikia kasdien vilkėti puošniausių apatinių drabužėlių ir sukiotis aplink jo lovą, visiškai pakanka vaizdo, kai moteris gerai jaučiasi pati su savo seksualumu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Nuoširdi, atvira
Jei vyras negali tavimi iki galo pasitikėti kaip mergina, kaip jis galėtų tavimi pasitikėti kaip gyvenimo moterimi? Nuo pat santykių pradžios reikėtų išlaikyti atvirumą. Net ir menkiausia melagystė gali sugriauti ilgai puoselėtus santykius. Tad atsargiai!

9. Nepriklausoma
Joks protingas, savimi pasitikintis vyras nenorėtų turėti moters, kuri be jo nežengia nė žingsnio ir jam pačiam nelabai leidžia tą daryti. Erdvės reikia abiems, tad vertėtų retsykiais paleisti vienas kitą ir praleisti laiką skirtingose kompanijose.

10. Palaikanti
Visiems reikia palaikymo. Net patys stipriausi vyrai trokšta švelnaus prisilietimo ir žinojimo, kad sėkmės ar nesėkmės atveju tu visada jį palaikysi.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top