Now Reading
Mistiškos nuotraukos, kurios neturi paaiškinimo (foto)

Mistiškos nuotraukos, kurios neturi paaiškinimo (foto)

Mistiškos nuotraukos

Laikas.lt
Pagal Izismile.com

Yra dalykų, kurie tiesiog nepaaiškinami. Be abejo, visuomenė dažnai skirstosi į dvi dalis: skeptikus, neigiančius bet kokius paranormalius reiškinius, ir tuos, kurie tiki nežemiškų jėgų egzistavimu. Ką gi, jūsų dėmesiui – keletas mistiškų nuotraukų, kurios dar neturi paaiškinimo.

Krentantis kūnas

Cooperių šeimyna, atsikraustę į savo naują namą Teksaso valstijoje (JAV), nusprendė įsiamžinti fotografijoje. Visgi tuo metu, kai „išskrido paukščiukas“, kadre atsidūrė ir nekviestas svečias – nuo lubų krentantis vyro kūnas. Ar jis buvo iš tiesų buvo tikras, duomenų nėra.

Slampinėjantis astronautas

Jimas Templetonas gamtoje fotografavo savo dukrelę, o išryškinus šią nuotrauką paaiškėjo, jog jam pavyko užfiksuoti ir kažkur aplinkui slampinėjantį astronautą. Mistika tame, jog darant šią nuotrauką aplinkui nieko nebuvo, o „Kodak“ kompanija patvirtino, jog fotografija tikrai nebuvo redaguota.

Papildoma ranka

Atrodytų, jog čia nieko neįprasto – grupėlė vaikų pozuoja nuotraukai. Visgi joje aiškiai matyti viena papildoma ranka, nepriklausanti nė vienam iš jaunėlių. Pirminiai šaltiniai teigia, jog net neįsivaizduoja, iš kur atsirado ši mistiška niekieno plaštaka.

Keliautojas laiku

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tikima, jog ši nuotrauka, daryta 1941-aisiais metais Kanadoje, yra keliavimo laiku įrodymas – joje užfiksuotas šiuolaikiškai apsirengęs vyras, laikantis daug modernesnę nei įprasta tiems laikams filmavimo kamerą. Raudonas apskritimas kairėje rodo, kiek ši technika buvo pažengusi tuo metu.

Madonna su NSO

Šis paveikslas, pavadinimu „The Madonna with Saint Giovannino”, dailininko Domenico Ghirlandaio (1449-1494) buvo nutapytas XV amžiuje. Šiuo metu meno kūrinys eksponuojamas Florencijoje (Italija). Įdomu tai, kad jame aiškiai pavaizduota skraidanti lėkštė, į kurią žiūri antrame plane pavaiduotas vyras ir šuo.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top