Now Reading
Močiutė nori plastinės operacijos, kad atrodytų senesnė! (foto)

Močiutė nori plastinės operacijos, kad atrodytų senesnė! (foto)

Močiutė nori plastinės operacijos

Laikas.lt

Įžengus į ketvirtą, juolab – penktą dešimtį, dauguma moterų pradeda jaudintis dėl jų kūną keičiančio laiko: raukšlių, žilstančių plaukų, celiulito, apvalėjančių formų. Tuo tarpu močiute jau tapusi Anne Bolton ne vieno iš šių požymių nesulaukia. O norėtų!

47-erių metų moteris, turinti keturis vaikus, teigia, jog jaunatviška išvaizda gadina jos gyvenimą, todėl planuoja darytis plastinę operaciją, kuri ją pasendintų.

Pasak A. Bolton, tai, jog atrodo perpus jaunesnė nei yra iš tiesų, sugriovė jos santuoką bei dvejus ilgalaikius santykius – moteris visuomet gauna daug dėmesio iš gerokai jaunesnių vaikinų, o jos bendraamžiai  partneriai šalia jos atrodo gerokai vyresni. Anne taip pat teigia, jog pavydžios draugės su ja nebebendrauja, nes moteris verčia jas jaustis senomis, todėl močiutei dažnai tenka mėgautis jaunų merginų kompanija.

„Dėmesys ir jaunos draugės skamba patraukliai, tačiau ilgainiui nusibosta. Su merginomis galima puikiai pasilinksminti, bet kartais norisi kažko daugiau. Aš taip pat niekada nesusidėčiau su savo sūnaus metų vaikinu“, – kiek neįprastas savo bėdas vardina A. Bolton.

 

Neįtikėtina, bet Anne ir jos vyriausiasis sūnus Arthuras stengiasi dažnai nesirodyti kartu, nes tai tiek motinai, tiek 25-erių vaikinui tai trukdo susirasti antrąją pusę – aplinkiniai galvoja, jog jie yra pora.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top