Now Reading
Kraupios pasekmės: mergina trejus metus lankėsi soliariume kartą per dieną (foto)

Kraupios pasekmės: mergina trejus metus lankėsi soliariume kartą per dieną (foto)

Kraupios pasekmės: mergina trejus metus lankėsi soliariume kartą per dieną (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

33 metų Anna Taylor iš Jungtinės Karalystės trejus metus kasdien atsiguldavo į soliariumą vienai valandai. Po 900 valandų ji atsisakė savo siaubingo įpročio, nes ėmė bijoti, kad oda taps labai raukšlėta. Tačiau veidą ir kūną ėmė tepti didžiuliais kiekiais dirbtinį įdegį suteikiančiu losjonu.

Tačiau žala jau buvo padaryta: gydytojai ant jos veido rado mažą taškelį, kurį ištyrus paaiškėjo, jog mergina serga vėžiu. Išpjovus piktybinį naviką, per visą jos veidą liko didžiulis randas.

„Turiu ženklą, kuris man kasdien primena apie žmogaus tuštybę, tikrai gailiuosi, ką esu padariusi dėl savo išvaizdos“, – deja, bet per vėlai atgailauja mergina.

Anna soliariumu ėmė naudotis būdama 18-os. Jį buvo pasistačiusi laisvame kambaryje. Tad į šiltą saulės vonią nueidavo kiekvieną vakarą norėdama tiesiog atsipalaiduoti. Na, žinoma, ruda oda buvo merginos silpnybė. Keisčiausia, kad mergina nesidegindavo saulėje, nes manė, kad ji kenksminga odai.

Anna su siaubu prisimena operaciją, kurios metu buvo pjaustomas veidas, ir vaizdą veidrodyje, kurį pamatė po jos. „Atrodžiau kaip iš siaubo filmo“, – sako mergina ir pataria visoms moterims rūpintis savo grožiu tik tokiomis priemonėmis, kurios nėra žalingos sveikatai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Mergina prieš operaciją


Mergina po operaciją

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top