Now Reading
Per stori, kad dirbtų: nutukusi šeima jau 11 metų dienas leidžia tik prie televizoriaus

Per stori, kad dirbtų: nutukusi šeima jau 11 metų dienas leidžia tik prie televizoriaus

Per stori

Laikas.lt
Pagal Oddee.com

Ar antsvoris gali būti kliūtis darbui? Na, jei kalbėtume apie modelio karjerą – be abejo, bet daugeliui veiklų tai tikrai netrukdo. Visgi britų Chawnerių šeima mano kitaip…

Kartu sudėjus jie sveria beveik 550 kilogramų ir iš mokesčių mokėtojų finansuojamų išmokų kasmet pasiglemžia 22 000 svarų, motyvuodami tuo, jog yra „per stori dirbti“. Neįtikėtina, tačiau dabar ši „parazituojanti“ šeimyna reikalauja dar daugiau pinigų, nes nebeužtenka įprastam, kalorijomis perkrautam gyvenimui.

19-metės Emmos Chawner, kuri dalyvavo „X Factor“ laidoje ir buvo išspirta po pirmojo pasirodymo, šeimyna vietoje kokios nors pelną nešančios veiklos mieliau visą savo laiką leidžia žiūrėdami iš draugų pasiskolintą televizorių ir nedirba jau 11 metų. Paklausti, kodėl kaimynų „teletabiais“ vadinama nutukėliai nebando sulieknėti, jie atsakė, kad „tiesiog neturi tam laiko“.

Tėvas Philipas Chawneris (53 metai) ir jo žmona Audrey (57 metai) sveria po 153 kilogramus. Jų jaunėlė 160 cm ūgio Emma sveria 108 kilogramus, o jos 175 cm ūgio vyresnė sesė Samanta – 133.

Chawnerių maisto racione – šokoladas, sausainiai, čipsai ir pyragai, kiekvienas šeimos narys per dieną suvartoja po 3000 kalorijų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top