Now Reading
9 lengvai pasiekiamos moters požymiai

9 lengvai pasiekiamos moters požymiai

9 lengvai pasiekiamos moters požymiai

DarniPora.lt

Svajojate apie amžiną ir tyrą meilę, bet aplinkiniai kažkodėl vis dažniau „netyčia“ užsimena, kad jums rimtų santykių tikriausiai nereikia, nes esate lengvai pasiekiama moteris. Pateikiame 9 požymius, kad aplinkiniams galite atrodyti nerimta moteris.

1. Ji dalina savo telefono numerį visiems be išimties. Jūs tikriausiai galvojate, kad telefono numeris – tai tik keli skaičiai, kurie dar nieko nereiškia santykiuose. Tačiau aplinkiniams dažnai atrodo, kad jei moteris dalina savo telefono numerį visiems be išimties, ji yra lengvai pasiekiama.

2. Ji ieško vienos nakties nuotykių. Jei moteriai nepavyksta ilgą laiką susirasti nuolatinio partnerio, kartais ji gali ieškoti vienos nakties nuotykių, kad bent trumpam pamirštų, kokia yra vieniša. Be to, jei jums seniai nebe dvidešimt, jūs greičiausiai jaučiate sekso trūkumą. Daugelis žmonių, kurie turi nuolatinius partnerius, to nesupranta, ir moterį, kuri kartais ieško vienos nakties nuotykių, laiko paprasčiausiai lengvai pasiekiama.

3. Ji niekada nevaikšto į tikrus pasimatymus. Jei vieniša, subrendusi moteris nevaikšto į pasimatymus, aplinkiniams atrodo, kad ji yra nerimta. Tačiau juk kiekvienos moters gyvenime gali pasitaikyti tokių etapų, kai paprasčiausiai nesinori užmegzti naujų santykių, ir čia nėra nieko blogo.

4. Ji sutinka pasimylėti jau per pirmąjį pasimatymą. Jei moteris sulaužo trijų pasimatymų taisyklę, aplinkiniams ji atrodo kaip laisvo elgesio moteris. Tačiau galbūt ji tiesiog neatsispyrė labai patrauklaus vyro žavesiui.

5. Ji negali atsiminti visų vyrų, su kuriais miegojo. Na, gal ir nebūtina atsiminti kiekvieno vyro, kuris buvo tik trumpas pakeleivis gyvenime. Tačiau tokiu atveju rizikuojate aplinkiniams pasirodyti kaip nerimta moteris.

6. Ji rengiasi labai seksualiais drabužiais. Jei jūsų palaidinė labai mažai dengia, o sijonas labiau primena diržą nei sijoną, greičiausiai aplinkiniai laikys jus nerimta ir lengvai pasiekiama moterimi.

7. Ji bent kartą gyvenime sirgo lytiniu keliu plintančia liga. Jei kam nors pasakysite, kad sirgote kokia nors lytiniu keliu plintančia liga, aplinkiniai pagalvos, kad esate lengvai pasiekiama ir nerimta moteris, nors to gal ir nepasakys. Kita vertus, užsikrėsti lytiniu keliu plintančia liga galite ir pasimylėjusi su pirmu vyru gyvenime.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Ji bent kartą gyvenime į darbą atėjo su vakarykšte apranga ir suveltais plaukais. Jei taip nutiko ir jums, kolegos tikriausiai pamanė, kad nakvojote ne namie, o pas kokį nors vyruką, tad atrodysite lengvai pasiekiama moteris.

9. Rankinuke ji nešiojasi prezervatyvų. Jei iš jūsų rankinės netyčia iškrito prezervatyvas, aplinkiniams galite pasirodyti nerimta moteris.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top