Now Reading
„Gerai Gerai & Miss Sheep“ atšventė piktžodžiautojų dieną

„Gerai Gerai & Miss Sheep“ atšventė piktžodžiautojų dieną

„Gerai Gerai & Miss Sheep“ atšventė piktžodžiautojų dieną

Ketvirtadienį muzikinio klubo „Tamsta“ scenoje pasirodė duetas „Gerai Gerai & Miss Sheep“. Kaip jie patys sakė, šventė pasaulinę piktžodžiautojų dieną. Šventimas tiek atlikėjams, tiek klausytojams, regis, pavyko.

Profesionalumo netrūksta

Vilius Gerai Gerai ir Dovilė Miss Sheep kartu groja jau beveik pusantrų metų, tad ir repertuarą kiek daugiau nei pusantros valandos programai turi parengę visai neblogą. Kompozicijos, muzikinis stilius, muzikiniai sprendimai yra skonio reikalas, tačiau kuriamo garso kokybe ir profesionalumu šio dueto kūryboje abejoti neverta. Ketvirtadienio koncertas tai tik patvirtino.

Ypač smagiai „susiklausė“ ir „susižiūrėjo“ prie dueto pasirodyme prisijungęs būgnininkas Sergejus Makidonas. Taip, vietomis matėsi, kad kai kur Sergejaus ir Viliaus ritmai nesutapdavo, būgnai kartais prašaudavo. Visgi tai tik smulkmenos palyginus su tuo, kiek gyvumo, ekspresijos ir įvairumo buvo pridėta pasirodymui. Po vieno kūrinio Dovilės juokais apkaltintas „harmonijos ir ritmo neturėjimu“, Sergejus netrukus atsilygino išties įkvepiančiu pasirodymu.

Duetas tobulėja

Publika, regis, taip pat neliko nusivylusi tokiu piktžodžiautojų dienos šventimo būdu. Nors „Tamsta“ nebuvo sausakimša, tačiau susirinkę žiūrovai mėgavosi nuo scenos sklindančiu vaizdu ir garsu.

Tiesa, Dovilės raginimai aktyviau pašokti liko beveik neišgirsti ir tik keletas kūrinių išjudino aktyviausiai nusiteikusius. Tai gana suprantama, nes visgi didžioji dalis „Gerai Gerai & Miss Sheep“ muzikos neturi „šokdinamosios“ galios.

Tai kūriniai, kurių smagu klausyti, kurių atlikimą įdomu žiūrėti, tačiau tos paslaptingos galios, išjudinančios auditoriją, duetas dar neturi. Be abejo, sąlyginai kuklus pasirodymas nedidelio klubo scenoje gal dar neatskleidžia visų šių muzikantų kortų. Kaip ten bebūtų, besiklausant daugumos dainų kirbėjo mintis, kad „dar truputį ir visa publika pašoks ant kojų“. To trupučio dažniausiai ir pritrūkdavo.

Sekant šių muzikantų progresą galima nuspėti, kad ir toks uždavinys ateityje turėtų būti išspręstas.

Prieš pusantrų metų, kai tada dar buvę naujokai pasirodė jaunų atlikėjų konkurse, Miss Sheep scenoje prisipažino, kad dainuodama padarė klaidų . Nors tą patį išsidavė ir vakar, tačiau skirtumas tarp tų dviejų pasirodymų – milžiniškas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Netrukus pasirodys albumas

Ketvirtadienio koncertas patvirtino ir tai, apie ką kalbama jau kurį laiką. „Gerai Gerai & Miss Sheep“ reikia išleisti savo pirmąjį albumą. Kaip tegia Vilius Gerai Gerai, jis jau visai netrukus turėtų pasirodyti. O albumas reikalingas visų pirma dėl to, kad žinant daugiau grupės kūrinių galima aktyviau pašėlti.

Be to, tiesiog būtina „įamžinti“ dabartinius dueto kūrinius ir judėti toliau. Būtina todėl, kad pavyktų išvengti monotoniškumo ir pasikartojimo, kuris, reikia pripažinti, kartais pastebimas. Kad ir kaip ten bebūtų, visi grupės uždaviniai, atrodo, turi aiškius atsakymus ir jų siekiama.

Rugsėjo trisdešimtosios koncertas buvo, trumpai tariant „skanus“. O ypač dėl to, kad beveik nekyla abejonių, jog Vilius, Dovilė ir Sergejus (labai tikiuosi, kad ir toliau jie gros visi trys) gerai žino, kaip kitus koncertus padaryti dar „skanesnius“.

Jonas Špokas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top