Now Reading
Ekstremalios pramogos Anykščiuose (Foto)

Ekstremalios pramogos Anykščiuose (Foto)

Ekstremalios pramogos Anykščiuose (Foto)

Jei jums pabodo vakaroti baruose, ieškote kažko neatrasto ir nenorite pramogauti mieste, pats laikas atrasti Anykščius. Nustebsite kiek visko čia galima nuveikti…

Sudarydami pramogų maršrutą būtinai įtraukite ant Kalitos kalno įsikūrusią vasaros rogučių nusileidimo trasą. Pasimėgavę kelione caro valdžios nutiestas siauraisiais bėgiais riedančiu traukinuku- siauruku ir norėdami persėsti į „žemiškesnį“ transportą būtinai rinkitės roges.

Neypatingai ilga (500 m), tačiau net kelis staigius posūkius turinčia trasa skriesite 40 km/h greičiu. Beje, gera žinia ta, jog į rogutes galėsite sėstis dviese – tiek su antrąją puse, tiek su vaiku ir, pagal poreikius, prilėtinti greitį.

Kartingai

Po smagaus nusileidimo vykite išbandyti Anykščių kartingų. Techninio sporto klubas „Motosportas“ pasiūlys išmėginti išties gerus ir greitus kartingus bei trasą, kurioje yra kur paspausti akseleratoriaus pedalą ir pajausti tikrą lenktynių dvasią.

Į muziejų ant žirgų

Norėdami apžiūrėti vietinius miškus, nebūtinai turite autis botus ir traukti grybauti, galite tai padaryti raiti ant žirgų. Anykščiuose, apsilankę unikaliame arklio muziejuje, galėsite čia pat pasikinkyti savo eiklųjį žirgą ir, krentant margaspalviams rudens lapams, su instruktoriumi ar be jo, traukti į romantišką kelionę miškais.

Kukurūzų labirintas

Paklaidžioję miškais, nepamirškite, kad yra dar viena vieta, kur galima išmėginti savo orientavimosi erdvėje sugebėjimus – kukurūzų labirintas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ne ne, valgyti jų jums niekas neduos. Labirintas – tai kukurūzų lauke išpjauti takai, kurie nėra atsitiktinai suraizgyti, jų forma – tai rašytojo A. Baranausko klėtelės motyvas. Jis buvo pasirinktas, nes A. Baranausko klėtelė – vienas įdomiausių etnografijos ir literatūros paminklų Anykščiuose. Klaidžiojimas kukurūzų lauke tikrai primins ne vieną matytą filmą ar filmuką ir suteiks malonių pojūčių.

Norintiems užsiimti savišvieta, Anykščiai pasiūlys net kelias edukacines programas bei muziejus. Visų Anykščiuose esančių pramogų neaprašysi, todėl siūlau nuvykti patiems ir pasimėgauti šio gražaus miesto privalumais.

Viktorija Gudelė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top