Now Reading
Antradienis – sunkiausia savaitės diena?

Antradienis – sunkiausia savaitės diena?

Antradienis - sunkiausia savaitės diena?

Naujai atlikti tyrimai parodė, kad daugiausiai žmonių liūdi antradieniais.

Pirmadienio ryto žadintuvo skambėjimas kelia absoliučią depresiją, gal net gilesnę, nei diena, kai klubų apsauginiai ir parduotuvių alkoholio skyriaus darbuotojai staiga nustoja reikalauti parodyti asmens tapatybės pažymėjimo. Pirmadienio rytą išsikrapštęs iš lovos supranti, kad jau pervargai, nors diena dar neprasidėjo. Tad pirmadienis išties bloga diena, tačiau kodėl žmonės kalba, kas antradieniais jaučiamės dar blogiau?   

Tiesa tokia, kad žmonės pasiekia žemiausią savo depresijos ribą būtent antradieniais. Apie šį faktą byloja Londono ekonomikos mokykloje (LEM) naujai atlikti tyrimai, kuriuose ekspertai du mėnesius vertino 22 tūkst. žmonių nuotaikas. Jiems padėjo iPhone funkciją „Mappiness“ (Mac ir happiness  mišinys).

LEM Geografijos ir aplinkos departamento akademikas George’as MacKeeronas „The Daily Telegraph“ žurnalistams sakė: „Po savaitgalio atėjusį pirmadienį žmonės dar nėra visiškai emociškai išsekę. Antradieniais jie paneria į darbo savaitę ir suvokia, kad kitos savaitgalis dar labai toli.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tad kaip Jūs jaučiatės šiandien? Ar sutinkate su mokslininkų tyrimų rezultatu?

Parengė Živilė Barkauskaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top