Now Reading
Į kruviną Bloody Mary naktį – su vestuvių nuotaikomis

Į kruviną Bloody Mary naktį – su vestuvių nuotaikomis

Į kruviną Bloody Mary naktį – su vestuvių nuotaikomis

Šį savaigalį Vilniaus klube „Tarantino“ vyksiančiui Bloody Mary vakarėliui ruošiamasi su vestuvių nuotaikomis. Į kruviną Helovino naktį Bloody Mary šmėklos garbei tikrų linksmybių mylėtojai rinksis su nuotakos atributais ir aklos meilės įrodymu – išdurtomis akimis.

Neįprastame audiovizualiniame vakarėlyje pagal seną legendą bus šaukiama mirusios nuotakos – Bloody Mary vėlė. Vizualinėmis projekcijomis sukurtose erdvėse ir siaubo tuneliuose naktį iš spalio 30 – tos į 31 – ąją bus galima išvysti Bloody Mary šmėklą, kurią vidurnaktį ruošiamasi prisišaukti gyvu pavidalu.

„Nuometai, gėlės, keliaraiščiai, baltos suknelės ir nekaltybė. Vaikinams belieka išsibadyti akis prieš tokius vaizdus“, – su humoru teigia vakarėlio organizatoriai, kviečiantys visus nusiteikti kraujo spalva paženklintai Helovino puotai su vedybų prieskoniais.

Kruvinų vestuvių šėlsmui plokšteles ruošia „No DJs“ su Viktoru Diawara ir „Tabami“ projektų aksominio balso savininke Giedre Rimšaite, Dj Bool (La French) bei Rolas (Bodegas). Gyvomis dekoracijomis ir vizualinėmis iliuzijomis šiurpią atmosferą kurs „Wanted“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasak kelis amžius gyvuojančios legendos, prakeiktą Bloody Mary dvasią galima prisišaukti vietose su daug veidrodžių, monotiškai kuždant ar giedant jos vardą. Dažniausiai Bloody Mary šmėkla, vilkinti nuotakos rūbais, pasirodo po 13 – ojo šauksmo. Sustingdanti kraupiu žvilgsniu stovintįjį priešais veidrodį, Bloody Mary išduria jam akis ir nuo tada šaukusįjį persekioja mirtis. 

DĖMESIO: Dovanojame keletą pakvietimų į šį vakarėlį! Jei norite? Tiesiog komentarų skiltyje parašykite „NORIU” ir jūs jau galite laimėti sau ir savo draugui. Laimėtojas paaiškės burtų keliu 🙂

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top