Now Reading
Makalius: Naujieji užsienyje? Nedelskite!

Makalius: Naujieji užsienyje? Nedelskite!

Makalius: Naujieji užsienyje? Nedelskite!

Atsibodo kasmet Katedros aikštėje skanduoti „Trys…du…vienas…Valio“ ? Jums reikia ištrūkti ir šią šventę švęsti svečioje šalyje – ir tai nebūtinai turi būti žvėriškai brangu. Nors kartą Naujuosius sutikti svetur planuoju ir aš.

Nuo seno įsišaknijęs mitas, kad Naujuosius sutikti užsienyje gali tik piniguočiai, tuoj bus sugriautas. Pasirodo, kelių dienų kelionė per Naujuosius gali kainuoti ir porą šimtų litų – svarbiausia tinkamai viską susiplanuoti ir įsigyti jau dabar.

Naujieji Rygoje nuo 130 litų

Štai pirmasis pasiūlymas – šventė Rygoje. Autobuso bilietai į abi puses – maždaug 90-120 litų, nakvynė viešbutyje – nuo 40 litų. Keturios valandos iki Latvijos sostinės ir Jūs jau pasiruošęs smagiai paūžti!

Naujieji Varšuvoje nuo 80 litų

Kaip ir minėjau savo paskutiniame straipsnyje, pigiai pakeliauti net ir per Naujuosius galite su „SimpleExpress“ autobusų linijomis. Įsėdę į šiuos autobusus, nukakti iki Varšuvos ir palydėti senuosius metus Lenkijos sostinėje galite už 50-90 litų į abi puses, o už nakvynę asmeniui mokėti tektų tik apie 30-50 litų.

Naujieji Berlyne nuo 400 litų

Berlynas – puikus variantas galintiems skirti kiek daugiau lėšų ir norintiems patogumo. Pusantros valandos skrydis gruodžio 31-osios popietę, grįžtant namo sausio 2-ąją, Jums atsieis 400 litų su visais mokesčiais, o nakvynė hostelyje – nuo 7 iki 15 eurų/asmeniui.

Naujieji Briuselyje nuo 330 litų

Europos kultūros sostinė Briuselis – šiemet žada ypatingą Naujųjų metų sutikimą, o kelionė gruodžio 30-sausio 1 dienomis kainuos vos 330 litų („Ryanair“). Papildomai reikėtų susimokėti už vieną arba dvi (pagal poreikius) nakvynes Briuselyje. Hosteliai nėra brangūs – rezervuodami iš anksto, mokėtumėte tik 10-20 eurų nakčiai.

Kelionės minusai

Deja, Naujųjų metų kelionė turi daugybę privalumų, bet ir šiek tiek minusų – neigiami dalykai yra tai, kad daugelis parduotuvių , norintiems apsipirkti, leis pabučiuoti į uždarytas duris – tokių švenčių metu parduotuvės nedirba.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Reiktų paminėti ir tai, kad muziejai bei kitos lankytinos vietos taip pat bus uždarytos arba švenčių proga bilietai į šiuos objektus bus ganėtinai pabrangę.


Norite sužinoti karščiausius kelionių pasiūlymus? Norite keliauti pigiai ir pamatyti daug? Rimvydas Širvinskas, lietuviams geriau atpažįstamas kaip Makalius, žino sėkmingos kelionės receptą ir skuba su jumis juo pasidalinti.

Turite klausimų? Reikia patarimų apie keliones, geriausius būdus nuvykti į svajonių šalį ar tiesiog nežinote, kaip įsigyti pigų lėktuvo bilietą. Rašykite adresu: [email protected]

Makalius.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top