Natūralios ar priaugintos blakstienos?
Simona
2016-11-08, 16:42
Tikrai nepriauginėkit, nes paskui gailėsitės jau ta patį vakarą. Buvau priauginus, tai atrodžiau tragiškai, gėda buvo net išeiti į gatvę. Kad ir kokios trumpos ar plonos būtų, jos atrodo labai nenatūraliai. Meistres taupo ant kokybiškų blakstienų ir klijų. Todėl labai graužia akis net klijavimo metu ir dar yra sakoma, kad čia normalu, pakentėkite. Mylėkite save ir negadinkite sau sveikatos bei nemėtikyte pinigų į balą.:)
Saulytė
2014-12-12, 00:51
Šiame straipsnyje, beskaitydama, beveik visose pastraipose radau po nesąmonę :) Pati prisiauginusi blakstienas esu jau 3 metus, padarau 2 mėnesių pertraukas kartais. Visų pirma - blakstienų priauginimas nekainuoja KELIŲ ŠIMTŲ litų :) pati darausi profesionalės daromą darbą, ir galiu drasiai garantuoti, kad kelių šimtų nemokėjau. Perdėtas absurdas. Antra - melas, kad priaugintos blakstienos nesukelia alerginės reakcijos, turbūt visos suprantame, kad blastienos prie mūsų natūralių blastienų neatsiranda kažkokiu stebuklingu būdu - jos lijuojamos klijais, o tai - cheminės konsistencijos turintis dalykas. Ir, suašarojus, ar sušlapinus vandeniu gali pradėti griaužti akytes. Man, pfiu pfiu pfiu, to nebuvo, bet draugei, deja, teo patirti šį diskomfortą, dėl kurio nešioti priaugintų blakstienų negalėjo. Bet kokiu atveju priaugintos blastienos mūsų žvilgsniui sukuria tobulai pasakišką grožį, neapsakomą žvilgsnį, už kurį nublanksta visos investicijos :)) beje, mergaitės, kurios rašė, kad saudėjo akis, blogai prlijavo. Neikite aklai, prieš tai nesužinoję, kas per meistrės. Be abejo taip gali nutikti, bet tai iš dalies jūsų kaltė. Eikite pas profesionales, ir neteks gailėtis, ir būsite labai patenkintos be jokių nusiskundimų :)
2014-11-26, 11:12
Blakstienų priauginimas Gargžduose nemokamai įmanomas. Bent jau pirmą kartą :) Visos kas norit uždėsiu be pinigų. Gal vėliau ir kainuos kažkiek. Kodėl? Todėl, kad pasiilgau savo mėgstamo darbo. Kaune pradirbau 1 metus. Vilniuje 2 metus. O dabar vėl prireikė kraustytis. Šį kartą į vyro gimtinę. Taigi pirmai pažinčiai - kaina 0,- Lt Tel.: +370 67907889 arba čia BblakstienuPriauginimasLt - mano kuklus puslapiukas.
Jurgita
2014-10-16, 19:12
jurga, nepergyvenk, pora menesiu ir tavosios ataugs :) mano jau ataugo daugiau tokios kvailystes nedarysiu ;)
2014-09-09, 19:24
paandziau ir as prisiauginti blakstienas ...ir tai pati didziausia kvailyste kokia esu padariusi ...du kartus pasipildziau kas 3 savaites ir viskas amen manosios blakstienytes nebeatauga tai net nebera ant ko papildyti ...nerekomenduociau niekad niekam...
Jurgita
2014-06-16, 19:28
Turejau ir as priauginamas blakstienas.... daugiau gyvenime turbut nebenoresiu, meistre tiek priklijavo vienos akies net ant voko kliju pripyle, kita ryta pabudau visa sutinus akis buvo, nulekiau kad nuimtu, tai tris su puse valandos nuiminejo taip skaudejo, nudraske mano blakstienas... liko visai nedaug tarpais nei vienos nera... :( tikiuosi jos ataugs...
IEVA
2014-02-28, 14:52
nešiojau priauginamas 4 metus. Patiko labai , net neįsivaizdavau , kad gali būt kitaip . Po to kažkur paskaičiau, kad būtina daryt pertrauką , kad atsigautų ir sustiprėtų savos blakstienos nes joms reikia nulaikyti nemažą svorį ypač jei savos blakstienos ir taip nebuvo stiprios. Paskaičiau pavyzdžių ir atsiliepimų kaip deja su laiku blakstienos nebeatauga kaip ir antakiai , kuriuos nuolat pešiojam . Išsigandau ir nusprendžiau nebesidėt Laukiau kol iškris uždėtos ir papildymų nebedariau Savos blakstienos buvo labai silpnos plonos ir labai trumputės be to jau gerai praretėję . Po pusės metų jau atrodė pusėtinai bent jau nebebuvo trumpesnės nei apatinio voko blakstienos. Naudojau daug stiprinančių priemonių. Atsistatė išsausėję vokai. Niekada tokios klaidos su dirbtinėmis blakstienomis nebedaryčiau. Net į nuotraukas negaliu žiūrėt Akys su dirbtinėmis ir ilgomis blakstienomis atrodo pavargę ir negyvos. Dabar jau jaučiuosi kur kas geriau ir sau tikrai gražesnė.
2013-12-03, 20:37
prisiauginau blakstienas,nusiemiau ir isvis blakstienu nebeliko,turejau ta pacia diena begt i vaistine ricinu aliejaus pirkt,nes atrode tragiskai!!! nebuvo beveik nei vienos!! nedarykit tokios klaidos!!!!!!
Meistre
2013-07-23, 14:56
Vietomis atrodo, kad straipsni rase nieko apie tai nesuprantantis zmogus.. :)
ema
2013-01-21, 09:33
turiu priaugintas blakstienas be galo patinka , kazkada buwau nusiemus galwojau palauksiu kazkury laika kad akys ir wokai pailsetu, juk witiek norisi ir akis patrint ir weida normalei nusiplaut, bet neistweriau po keliu savaiciu jau gulejau lowytei ir dziaugiaus dedamu situo groziu. Tiesa cia kaip narkotikas uzsidedi pamatai kaip graziai atrodai , nusiimi sau nebepatinki , nori wel uzsidet nes zinai kad su blakstienom dar graziesne jauties :)
eva
2012-12-20, 20:54
Neri, meistrei reikejo naudoti klijus jautrioms akims, butu neistine O su geliniu nuemeju galima iskart nuimti blakstienas ir jokiu akiu negraus ir viskas nusiims :)
eva
2012-12-20, 20:50
Kokybiskai priauginu blakstienas Panevezyje. Norincios kreipkites [email protected] :)
2012-09-24, 08:23
man tai kai kurios prisiaugina atrodo baisiai o kai kurios net lb gražiai. Bet kai kuriu merginu naturalios grazesnes uz priaugintas
edita
2012-09-23, 21:31
paskaicius komentarus atrodo, kad blakstienos jums kaip koks narkotikas jau :)
2012-09-17, 13:45
priauginamos blakstienos man yra super, tai nerealaiai nuostabiai grazu, aisku, jei jos priaugintos su saiku :)
man labai labai patinka ir galeciau vardinti vien pliusus, pati esu kelis kartus jau prisiauginusi, tik noreciau papriestarauti straipsnio autoriui, kadangi teigiama, jog alergines reakcijos nesukelia net jautrioms akims. NETIESA! kad ir kaip liudna, mano akys labai alergizuoja ir siaubingai persti, dariau ilga laiko tarpa, nes visa laika bandziau itikinti save, kad tai ne nuo priauginamu blakstienu, taciau tik uzsidejau naujai ir po vienos paros pabudau su sutinusiais vokais, uzpuliavusiomis akimis ir jau kankinuosi sitaip trecia para, kadangi meistre nuimti su specialiu skysciu blakstienu negali, nes naujai uzdetos labai stipriai laikosi, o skystis man siaubingai grauzia, bandziau su ricinos ir kitais aliejais, be sansu..tai taip ir kankinuosi, nesirodau zmonem, visa sutinusi ir kenciu skausma :) lasinu antibiotikus, geriu vaistus nuo alergijos, kol kas nepadeda...vaistineje sake tikrai cia nuo priauginamu blakstienu, kadangi as ne pirma tokia :) taip, kad atsargiai, tas grozis pareikalauja kartais labai dideliu auku :)
1 / 2
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai