Now Reading
Drabužių mainų vakarėlis „Svaporama“ debiutavo Kaune (Foto)

Drabužių mainų vakarėlis „Svaporama“ debiutavo Kaune (Foto)

Drabužių mainų vakarėlis „Svaporama“ debiutavo Kaune (Foto)
Šį penktadienį Kauno klube „Pop Star Bar“ startavo vakarėlių ciklas „Svaporama“. Pasaulyje itin populiarus, tačiau mūsų šalyje pirmą kartą surengtas drabužių bei aksesuarų mainų renginys nepripildė klubo sausakimšai, tačiau susirinkusios, išskirtinai tik dailiosios lyties atstovių kompanijos veiduose nedingo šypsenos, patvirtinančios seną posakį – drabužių moters spintoje niekada nebus per daug! 

Tarp drabužių – ir dizainerių kūryba

Nuo šeštos valandos vakaro prie klubo durų išsirikiavo punktualiausios merginos ir moterys rankose nešinos įvairiausių dydžių krepšiais, slepiančiais mainams paruoštus daiktus. Patekus vidun kiekviena savo „turtą“ galėjo išsimainyti į skirtingų spalvų korteles (paprasti daiktai buvo žymimi žaliai, vardiniai, dizainerių – raudonai), o drabužiai, batai ir papuošalai buvo sukabinti ir išdėlioti pagrindinėje klubo salėje, vienam vakarui pavirtusioje mainų zona. Tiesa, raudonais ženkleliais pažymėtųjų atsirado vos keletas.

Renginį vedė šio ir daugybės kitų vakarėlių organizatorė, reklamos ir marketingo specialistė, apie madą iš Londono Lietuvos žiniasklaidai rašanti Kristina Armonaitė. Jai talkino stilistė Milda Juškaitė-Chellingsworth, taip pat specialiai atvykusi iš Londono, kur dirba asmeninio stiliaus kūrimo studijoje „Y.Shop“. Milda dalino stiliaus ir mados patarimus, supažindino su šio sezono tendencijomis, o „L’Oreal Paris“ visažistės kiekvienai norinčiąjai suteikė galimybę pabūti modeliu ir pasipuošti dieniniu ar vakariniu makiažu.

Neišmainyti rūbai keliaus į vaikų namus

Mainai vyko principu „kuri pirmesnė – ta gudresnė“: rodos, dauguma dalyvių patingėjo savo spintoje ieškoti vertingesnių drabužių, tačiau pamatę kokybišką ir stilingą megztinį, sijoną ar palaidinę tuoj pat jį pasičiupo ir nepaleido iš rankų! Dailių rūbų medžioklė vyko labai greitai ir dalis norinčiųjų rado kažką tinkančio ir patinkančio. Netrūko ir tokių replikų, kaip „griebk bet ką, kad tik neliktum tuščiomis“.

Nepaisant to, didelė dalis rūbų taip ir liko neradę naujų šeimininkių. Renginio organizatorės apgalvojo šią detalę: visi klubo erdvėse užsilikę drabužiai ir aksesuarai, jų savininkių sutikimu keliaus pas Viešvilės vaikų namų globotinius. Renginyje svečiavosi šios organizacijos atstovė, kaip dėkingumo ženklą „Svaporamos“ vedėjai ir stilistei įteikusi vaikų rankomis kurtus papuošalus.

Trims dalyvėms – „L‘Oreal“ prizai ir stilistės konsultacija

Renginio pabaigoje buvo traukiami burtai. Atsitiktine tvarka ištraukti lapeliai pradžiugino tris „Svaporamos“ dalyves, laimėjusias „L’Oreal Paris“ produktų rinkinius ir asmeninę stilistės Mildos konsultaciją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Antroji „Svaporamos“ vakarėlių ciklo stotelė – Vilnius, klubas „Tarantino“. Laikas – šeštadienio vakaras. Daugiau informacijos apie mainų vakarėlius rasite čia.

Teksto ir nuotraukų autorė Erika Vyšniauskaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top