Now Reading
Diagnozė – mamytės sūnelis

Diagnozė – mamytės sūnelis

Diagnozė – mamytės sūnelis

Moterims patinka, kai vyrai kalba apie motinas ir jomis rūpinasi. Pagaliau, vyrai, kurie su motinomis išlaiko gerus santykius, geriau supranta ir savo merginas.

Tačiau…Vyras, kuris apie savo mamą kalba pernelyg daug, gali susilaukti diagnozės – mamytės sūnelis. O tokių vyrų moterys ypač vengia. Kodėl? Pateikiame keletą priežasčių.

Moterims patinka vyrai

Taip, kaip vyrai fantazuoja apie seseles arba ilgaplaukes blondines, taip moterys – apie gaisrininkus, policininkus ar kitus vyrus, kurie atrodo stiprūs ir visada apginantys savo moterį. Tačiau, jei seksualus gaisrininkas dėl kiekvienos merginos, su kuria permiegojo, tarsis su mama, moterims tai tikrai nepatiks, nes jos mėgsta nepriklausomus vyrus, kurių neįtakoja mamyčių nuomonė.

Jau nekalbant apie tai, kad mamyčių sūneliai pildo kiekvieną savo gimdytojų norą ir dažnai be jos pritarimo nedaro jokio rimtesnio žingsnio, ypač tai tinka kalbant apie merginų pasirinkimą. Juk jei merginai yra 12 metų ir mama jos neišleidžia į pasimatymą – viskas gerai, tačiau jei taip pat atsitinka su vaikinu, kuriam virš 20 – visiškai blogai ir kvepia blogais santykiais. Tad vaikinai – jei jums ne 12 metų, elkitės kaip vyrai.

Moterys nori būti Nr.1

Jei moteris dalijasi su vyru viena lova, ji turbūt nenorės būti jam antra…po mamos. Žinoma, normalu, kad vyras savo mamą visada pasveikins gimimo dienos proga, tačiau jei tokie sveikinimai tampa per dažni – mergina jaučiasi nustumiama į šoną. Ir netgi gali būti, kad ji stengsis prilygti mylimojo mamai, gamins tokius pat skanius patiekalus…Tačiau mergina niekada neatstos mamos ir tai vaikinas turi suprasti. O jei mama išsikviečia savo sūnų tuomet, kai jis turi romantišką vakarienę su savo meile, santykių atšalimas tikrai ateis greit, jau nekalbant apie lėkščių daužymus.

Moteris nėra vyro tarnaitė

XXI amžiuje vis daugiau porų buities darbus dalijasi kartu. Ir nors moterys nesitiki, kad vyras taps misteriu švaruoliu ar virėju, jo pagalba būtina. Tačiau kai kurie vaikinai įsigudrina maistą gamintis ir plautis drabužius pas mamas, tad gyvendami su moterimi jie to paties tikisi ir iš jos. Žinoma, kartais padeda grasinimai, kad viską nuveš išskalbti mamai, nes jokia mergina nenori matyti savo apatinių, plaunamų uošvienės skalbimo mašinoje.

Privatumas

Dar vienas aspektas, dėl kurio merginos nemėgsta mamyčių sūnelių, tai privatumo trūkumas, nes mamyčių sūneliai joms dažniausiai papasakoja visas paslaptis. Viena mergina pasakojo istoriją, kaip kartą gavo dovanų kuponą apsipirkti apatinių parduotuvėje, kuri priklauso mylimojo mamai. Viskas buvo puiku iki tol, kol rūpestingoji motinėlė nepasakė: „Tik nepirk medvilninių apatinių, nes Viktoras jų nemėgtsa“. Mergina buvo ne juokais supykusi, kad apie tai, kad jos vaikinas nemėgsta medvilninių apatinių, sužinojo tik iš mylimojo mamos.

Žinoma, vyras niekada neturėtų būti priverstas pasirinkti tarp mamos ir merginos, tačiau jis privalo išlaikyti tinkamą atstumą, kad dvi jo gyvenimo moterys nesijaustų nuskriaustos. Ką daryti, norint išlaikyti tinkamus santykius su dailiąja lytimi, netapti mamytės berniuku ir taikiai gyventi tie su mama, tiek su mergina?

Keletas patarimų:

Parodyk, kad tu nebe berniukas

Pirmas dalykas, kurį vyras turi išmokyti mamą, tai parodyti, kad jis nebe berniukas ir sukurti naujus santykius, kurie leistų mamai suvokti, kad tu esi suaugęs. Tad jei mama tave vis dar vadina berniuku – tikrai laikas susirūpinti ir išmokyti savo gimdytoją elgtis su tavimi kaip ne su mažu vaiku.
Juk mama ir taip žino, kad tu ją myli ir dėl jos padarytum viską…ir tas žinojimas yra didelė problema. Mama suvokia, kad tu nemoki pasakyti Ne. Tad net jei mama ir apsiverks išgirdusi, kad tau nebereikia globos ir nuolatinių skambinėjimų, kai negrįžti naktį, po kiek laiko pripras. Ypač jei papasakosi, kokia svarbi tau yra naujoji mergina. Tokia pat svarbi kaip ir mama.

Ir nieko baisaus pasakyti savo mamai, kad planuoji romantišką išvyką su mergina ir kad jai nereikia paruošti sumuštinių kelionei.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepamiršk merginos

Kiekvieną kartą, kai dėl mamos tu atšauki susitikimą su mergina, įsitikink, kad vėliau su savo mylimąja praleisti daugiau laiko. Niekada neleisk merginai pasijusti antrai po mamos ir neparodyk, kad mamos žodis visada bus aukščiau už jos.

Nebūk mamos berniukas

Jei esi mamos sūnelis, visada išlieka galimybė, kad mama manys, jog nėra tinkamesnės moters už ją. Ir jei ji pasakys, kad motina niekada nesudaužys savo sūnui širdies, o mergina lengvai tai padarys – pats metas susimąstyti, ar norite visą gyvenimą likti senbernis, nes labai reta mergina apsikęs gyventi su vaikinu, valdomu mamos. Sėkmės!

Parengta pagal Askman.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top