Now Reading
Brainstorm – paauglių mergaičių ir solidžių vyrų apsupty (Foto)

Brainstorm – paauglių mergaičių ir solidžių vyrų apsupty (Foto)

Brainstorm - paauglių mergaičių ir solidžių vyrų apsupty (Foto)

Šaltą šeštadienio vakarą Vilniuje su savo gerbėjais siautėjo Latvijos grupė Brainstorm – paprasti, todėl vis dar populiarūs ir mėgstami ne tik paauglių mergaičių, bet ir solidžių vyrų.

Į Brainstorm koncertą buvo žingsniuota su skeptiška paauglystės nostalgija. Prie įėjimo pasitiko ilga eilė ir šilti įvairaus amžiaus veidai. Šiokią tokią nuostabą sukėlė tai, jog grupės pasiklausyti atskubėjo ne tik paauglės mergaitės, bet ir solidūs vyrai su savo antromis pusėmis bei vaikais.

Brainstorm – degė nuo pirmųjų akordų

Energingai ir šiltai broliai latviai žengė į sceną. Pasisveikino keliomis kalbomis, minios rankose šmėžavo Latvijos vėliava.

Forum palace Balsas.lt klubas buvo beveik sausakimšas gerai nusiteikusių veidų. Energingieji Brainstorm degė nuo pirmųjų akordų… Brainstorm grojo žmonėms, ne sau.

Paprastumas nugali

Brainstorm sėkmės paslaptis? Jie visiškai nepasipūtę, paprasti, bet nepamirštantys ir profesionalumo. Jau du dešimtmečius grojantys atlikėjai šokinėjo, dainavo, grojo ir labai gyvai, jaunatviškai bei betarpiškai bendravo su publika. Koncerto metu garsas, apšvietimas, skambesys buvo paprasti, bet labai kokybiški. Koncerto pabaigoje vokalistas Renaras Kauperis nulipo į minią ir dainavo kartu su savo gerbėjais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Akimirkų iš įdomaus ir gyvo Brainstorm koncerto kviečiame pasižiūrėti galerijoje.

Parengė Viktorija Gudelė
Nuotr. Mindaugo Gudelio

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top