Now Reading
Vaikų žiemos šukuosenų tendencijos pagal „Pukį“ (Foto)

Vaikų žiemos šukuosenų tendencijos pagal „Pukį“ (Foto)

Vaikų žiemos šukuosenų tendencijos pagal „Pukį“ (Foto)

Ar dažnai susimąstome, kokios šukuosenos patinka mūsų vaikams? Dažnai  vedame juos į kirpyklą ar kerpame namie, tačiau ar žinojote, kad  egzistuoja ir vaikų šukuosenų mados! 

„Pukio“ kirpėjų kolektyvas, kurdamas vaikų šukuosenų kolekciją, atsižvelgė į pasaulyje madingas vaikiškų šukuosenų tendencijas, kad turėtų ką pasiūlyti visiems kirpyklėlės lankytojams – nuo mažiausių iki paauglių.

Šį sezoną viena madingiausių šukuosenų mergaitėms – palaidi plaukai. Prieš išeinant iš namų juos pakanka tiesiog susišukuoti ir leisti plaukams plaikstytis vėjyje, mat svarbiausia – paprastumas ir natūralumas.

Mergaitėms, kurios nemėgsta palaidų plaukų, „Pukis“ siūlo seniai pamirštus pynimus, kurie šiais metais jie kiek netvarkingai pavelti. Trumpaplaukėms kasdien gerai jaustis padės paprastas, tvarkingas kirpimas kaip „kare“ ar „bob“. O šventės proga pakanka į kasas įpinti atlasinį kaspinėlį arba jį įrišti į palaidus plaukus. Svarbu, kad vaikas jaustųsi patogiai tiek mokykloje, tiek žaidimų aikštelėje, tiek namuose.

Mažiesiems vyrukams „Pukis“ siūlo trumpus, sportinio stiliaus plaukų kirpimus. Linkusiems garbanotis plaukams tiks asimetrija, sušukavimai į šoną. Jei jums patinka ilgesni plaukai, pakanka juos truputėlį pašiaušti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiek mergaitėms, tiek berniukams svarbiausia, kad plaukai netrukdytų vaikiškiems užsiėmimams. 

Kviečiame pažiūrėti vaikų šukuosenų madų nuotraukų galerijoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top