Now Reading
Kalėdinis Lindyhopo vakarėlis – tokių linksmybių seniai nebuvo! (Foto)

Kalėdinis Lindyhopo vakarėlis – tokių linksmybių seniai nebuvo! (Foto)

Kalėdinis Lindyhopo vakarėlis - tokių linksmybių seniai nebuvo! (Foto)

Ar galite įsivaizduoti daugybę besišypsančių, vienu ritmu įnirtingai trepsinčių žmonių? Būtent taip atrodė „Tamstos“ klubas Vilniuje šeštadienio vakarą – čia vyko Kalėdinis Lindyhop.lt vakarėlis „Cats will swing for you”.

Net ir visko matę lindyhoperiai prisipažino, kad tokios gausybės susirinkusiųjų jie nesitikėjo, juolab, kad pastarieji nė nesiruošė ramstyti sienų: dar nesulaukę gyvai atliekamos „Rhythm Junkies“ muzikos, jie jau su įkarščiu trypė šokių aikštelėje. Na, o oficialiai vakarą pradėjęs gatvės džiazo ansamblis „Rhythm Junkies“ įnešė šviežio oro gūsį.

Kol grupė ilsėjosi, žiūrovams buvo įteikta Kalėdinė lindyhoperių dovana: nuotaikingi pasirodymai, kuriuos atliko patyrę šokėjai ir vos keletą mėnesių tešokantys naujokai. Čia buvo visko: lindyhopo, balboa, autentinio džiazo ir tap’o. Neapsieita ir be staigmenų: savo paruoštą programą netikėtai pristatė ir Kauno lindyhoperiai.

Didžiausių ovacijų susilaukė „Jack and Jill“ konkursas, kurio metu buvo išrinkti geriausi vakaro šokėjai. Norinčiųjų varžytis šokių aikštelėje buvo tiek daug, kad galiausiai buvo nebesvarbu su kuo šokti: mergina griebė merginą, vaikinas vaikiną… Kiekviena pora stengėsi parodyti, ką moka geriausiai ir taip užsitarnauti žiūrovų simpatijas – juk jie buvo pagrindiniai vakaro teisėjai. Merginoms twist‘inant tarsi vilkeliams ir skraidant ore, vaikinams atliekant įspūdingus manevrus ant parketo salė lūžo nuo juoko ir aplodismentų. Abejingų neliko, nes kaip sakė vienas vakaro vedėjų, lindyhopas plinta kaip virusas!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Na, o savo ruožtu Laikas.lt siūlo prisiminti smagias akimirkas ir bent mintyse paniūniuoti linksmas džiazo gaidas.

Aistė Bimbirytė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top