Now Reading
Aukštojoje madoje paauglių vajus – Daphne Groeneveld (Foto)

Aukštojoje madoje paauglių vajus – Daphne Groeneveld (Foto)

Aukštojoje madoje paauglių vajus - Daphne Groeneveld (Foto)

Iš savo bendraamžių tarpo olandė Daphne Groeneveld išsiskiria nebent aukštu ūgiu ir itin lieknu kūno sudėjimu, o štai mados pasaulis dėl merginos, per šv. Kalėdas atšventusios vos penkioliktąjį gimtadienį kraustosi iš proto.

Daphne metai!

Vaikiško sudėjimo olandės debiutu tapo praeitą vasarį surengta Milano madų savaitė, o per kelis mėnesius ši gražuolė spėjo pabuvoti „Givenchy“, „MaxMara“ ir „Calvin Klein“ kolekcijų pristatymuose, jos veidas visame pasaulyje reklamuoja naujausią „Miu Miu“ liniją, o kartu su didžiosiomis šventėmis į aukštąją madą su trenksmu grįžęs Tomas Fordas paryžietiškam „Vogue“ viršeliui pozuoja ne su kuo kitu, o su daugiau nei dvigubai jaunesne Daphne!

Mados kritikai atvirai teigia, jog 2010-ieji buvo Daphne metai, o 2011-aisiais jai prognozuojama dar didesnė šlovė.

Antroji Lara Stone?

Nors minėtas gruodžio mėnesio „Vogue“ sulaukė apkalbų ir diskusijų bangos dėl itin jauno modelio amžiaus ir seksualios pozos, čia belieka prisiminti tikriausiai legendine tapsiančią penkiolikmetės frazę „I want it, I like it, I do it“ (angl. aš to noriu, man tai patinka, aš tai darau).

Daugelis olandės bruožus lygina su šiuo metu pirmąją vietą pasaulio modelių penkiasdešimtuke užimančios Laros Stone, o tai rodos tik padeda pačiai Daphne, kuri šiuo metu jau yra ant trisdešimtojo laiptelio.

179 cm ūgio olandės pasiekimų sąraše be ankščiau minėtųjų jau įrašyti tokie darbai, kaip pozavimas juvelyrikos meistro Dominic Jones reklamai, interviu itališkajam „Vogue“, reklaminės „Givenchy“ ir „Isola Marras“ nuotraukos, pasirodymas ant „Gucci“ ir „Jil Sander“ podiumų ir t.t O rodos dar visai neseniai Daphne, apsipirkinėjančią su mama užkalbino modelių agentūros atstovas vaikiškame veide įžvelgęs aukštosios mados vertą talentą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Paaugliški pomėgiai

Mados kritikai jaunąją olandę nešioja ant rankų ir žada šviesią ateitį argumentuodami tuo, jog Daphne Groeneveld turi ne tik idealius kūno duomenis, bet ir nuo pat pirmųjų užsakymų profesionaliai pozuoja prieš objektyvą, turi savo charakterį ir išskirtinį žvilgsnį.

Tiesa, besiklausant pačios Daphne interviu atrodo, jog ši penkiolikmetė per daug nesuka galvos dėl pasaulinės šlovės, o jos norai ir pomėgiai niekuo nesiskiria nuo bendraamžių. Olandė vakarais klausosi Beyonce Knowles, mėgsta vaisius, itališką maistą ir dievina džinsus. Ji sako, kad nemėgsta skaityti knygų, tačiau mielai renkasi „Vogue“, nori išmokti vaikščioti su aukštakulniais, turi savo susižavėjimo objektą (tai modelis Doutzen Kroes), svajoja išgarsėti, aplankyti Niujorką ir kada nors turėti savo viešbutį. Žinoma, išgarsėjus būnant penkiolikos tokie norai pildosi kur kas lengviau.

Erika Vyšniauskaitė
Nuotr. Unionmodels

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top