Now Reading
Jorkšyro terjerams – 400 tūkst. litų (Foto)

Jorkšyro terjerams – 400 tūkst. litų (Foto)

Jorkšyro terjerams – 400 tūkst. litų (Foto)

Britė Louise Harris tris Jorkšyro terjerus Lola, Lulu ir Larry lepina ne tik maistu, bet ir Svarovskio kristalais ir naujausiais dizainerių papuošalais. 

Per 6 metus šunims ji sugebėjo išleisti 407 tūkstančius litų (100 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų). Praėjusioms Kalėdoms ji padovanojo puošnių gėrybių už daugiau nei 16 tūkst. litų (4 tūkst. svarų). 

31 metų sulaukusi šunų šeimininkė teigė ir pati negalinti suvokti, kaip galėjo tiek išleisti pinigų. Ji prisipažįsta, kad kiti Louise laiko pakvaišėle, bet ji vistiek savo augintiniams nori suteikti tai, kas geriausia.

Vien antkakliai verti 800 – 1200 litų. Turi augintiniai ir ypatingoms progoms skirtų auksinių papuošalų su rubinais, safyrais ir smaragdais. Jų vertė – apie 10 tūkst. litų ir dėvimi jie tik per Kalėdas arba šunų vakarėliuose. Kas savaitė trijulė lankosi masažuose ir kailio priežiūros procedūrose.

Pirmasis moters augintinis Lola prieš šešerius metus tilpo jai į saują. Nuo tada ji ėmė mažyliui internetu užsakinėti įvairiausius drabužėlius iš visos Jungtinės Karalystės. 

„Ieškojau kaip įmanoma mažesnio antkaklio, tačiau tas, kurį įsigijau apvaikščiojusi parduotuves, buvo ir per didelis, ir nekokybiškas. Tuomet pradėjau domėtis, ką galėčiau rasti ir įsigyti internetu“, – „Daily Mail“ teigė šeimininkė.

Moteris teigė niekada negalvojusi pirkti šuniui drabužių, tačiau vieną šaltą žiemą ji supratusi, kad be tinkamų apdarų į lauką augintinio nevesianti. Dabar šuns drabužinėje – didžiausias garderobo pasirinkimas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Būsimas L. Harris gyvenimo draugas turės įsisąmoninti, kad jai augintiniai – pirmoje vietoje. Esą jie juk ryte negali patys pasiruošti pusryčių, tad juos pavalgydinti – moters prioritetas.

Šunų draudimui moteris išleidusi 20 tūkstančių dolerių, tiek pat paskyrusi ir šunų vakarėliams.

Iš pradžių besirūpinusi tik savo augintiniais, moteris davė akstiną susikurti visai šunų papuošalų rinkai, įsteigė nuosavą šunų drabužių parduotuvę ir priežiūros saloną, į kurį keturkojus atsiveda ir televizijos darbuotojai, ir futbolininkų žmonos.

Parengė Nerijus Drochneris
Nuotraukos: Daily Mail, The Telegraph

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top