Now Reading
7 idėjos romantiškam pasimatymui

7 idėjos romantiškam pasimatymui

7 idėjos romantiškam pasimatymui

Nenumaldomai artėja Šv. Valentino diena, kada ypač norisi nustebinti savo antrąją pusę. Taigi jei dar nesugalvojote, kur skirti romantišką pasimatymą – laikas.lt skuba Jums į pagalbą ir siūlo keletą originalių idėjų, padėsiančių šią dieną paversti nepamirštama.

Su tavimi – nors į pasaulio kraštą…

Kad šie žodžiai skambėtų išties įtikinamai, imkite, ir nukeliaukite ten! Tai nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio: nusivežkite širdies draugą į Ventės ragą arba tiesiog į žiemojantį pajūrį. Jums nebūtina žieduoti paukščių (nors tai taip pat gali tapti gana romantiška pramoga), tiesiog pasimėgaukite ramybe, kurios čia nerasite vasarą, ir neaprėpiamu horizontu.

Jausmų purslai 

Na, o jei negalite gyventi be vandens, tačiau Jūsų nevilioja sužvarbęs kūnas ir trys sluoksniai drabužių – drąsiai žygiuokite į SPA centrą. Čia teikiamoms procedūroms neliko abejinga nė viena romantiškai nusiteikusi antroji pusė ir drauge galėsite panirti į nesvarumo terapijos vonią bei, žinoma, atlikti kitas grožio ir terapijos procedūras. 

Meilė slypi už kampo!

Surenkite savo mylimajai ar mylimajam naktinį pasimatymą slaptoje vietelėje. Tam puikiai tiks siauriausia Vilniaus senamiesčio gatvelė, esanti greta Savičiaus g., ne mažiau jaukūs Kauno ar Klaipėdos senamiesčių kampeliai. Dar įdomiau bus, jei antrajai pusei nesakysite, kur susitinkate, o tiesiog pateiksite nuorodas. Nesvarbu, ar tai bus geografinės „taško“ koordinatės, ar „šilta – šalta“ principas. Nepamirškite termoso su arbata ar karštu šokoladu, ypač, jei po siaurų gatvelių ir jaukių kiemų ekskursijos vakarą pratęsite stebėdami naktinio Vilniaus panoramą nuo Gedimino kalno ar Subačiaus apžvalgos aikštelės.

Princas ant balto žirgo

Na gerai, gali būti ir princesė. Bet kuriuo atveju, pasijodinėjimas žirgais net ir žiemą gali padovanoti daug romantiškų akimirkų. Tokią galimybę nesunkiai rasite greta didesniųjų miestų: Vilniaus botanikos parke, Pociūnuose (Kauno raj.), Grikieniuose (Vilniaus raj.), Trakuose ar kituose žirgynuose. 

Pusnynų romantika

Suorganizuokite romantiškas linksmybes gamtoje. Tam puikiai tiks Belmontas, esantis visai greta Vilniaus, ar Verkių parkas. Čia galite tiesiog ramiai pasivaikštinėti, o gal net ir išsimaudyti sniege ar sužaisti tikrą gniūžčių karą. Na, o iki soties išsidūkę sniegynuose galėsite sušilti ir ramiai atsigerti karštos arbatos netoliese esančiose jaukiose kavinukėse, įsikūrusiose senuose malūnuose.

Romantika su vėjeliu

Nebijokite pabūti vaikiški. Susiraskite patį didžiausią kalną, sėskite ant rogučių, stipriai apkabinkite antrąją pusę ir… pirmyn! Šis paprastas ir nieko nekainuojantis pasimatymas (na, nebent dar neturite rogučių), padovanos Jums tiek gerų emocijų, kad tokią dieną prisiminsite dar ilgai. Jei gyvenate Vilniuje, šios idėjos įgyvendinimui puikiai tiks Tauro kalnas ar Antakalnyje esančios trasos.

Begaliniai meilės žvaigždynai

Vargu, kad atsiras teigiančių, jog žiūrėjimas į žvaigždes yra atgyvena. Sėskite į automobilį ir lėkite Molėtų observatorijos kryptimi. O gal labiau mėgstate pakvėpuoti grynu oru? Tuomet nerasite nieko geresnio nei Kernavė. Na, o jei nenorite ar neturite galimybių ten nuvažiuoti, ne ką prastesnę romantiką galima susikurti ir planetariume.
 
Ir nepamirškite, didžiausia dovana, kokią galite įteikti, yra Jūsų laikas, skirtas mylimam žmogui. Ir visai nesvarbu kokiu būdu šią dovaną įteiksite – ji visuomet bus įvertinta.

Parengė Aistė Bimbirytė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top