Now Reading
Ugnė Skonsmanaitė: „Loftas live“ laidose kalbinsiu tik tuos, kurie turi ką pasakyti

Ugnė Skonsmanaitė: „Loftas live“ laidose kalbinsiu tik tuos, kurie turi ką pasakyti

Ugnė Skonsmanaitė: „Loftas live“ laidose kalbinsiu tik tuos

Menų fabrikas LOFTAS pradeda naują tradiciją – nuo šiol visi renginių serijos LOFTAS LIVE koncertai bus filmuojami televizine kokybe.

„Lietuvoje nėra įprasta, kad renginio organizatorius kiekvienam renginiui darytų koncertinį įrašą. LOFTAS LIVE koncertus filmuosime keturiomis kameromis – tiek atskirus kūrinius, tiek bendrą atmosferą bei užkulisių gyvenimą. Tokius įrašus laisvai galima transliuoti per televiziją kaip video klipus arba išleisti viso koncerto DVD. Tikiuosi, kad įvesime gerą tradiciją fiksuoti tokius muzikinius įvykius – gyvo garso koncertai turi nepaprastą aurą bei nuotaiką, reikia tą išsaugoti“, – apie sumanymą pasakoja menų fabriko įkūrėjas Viktoras Diavara.

Pirmą kartą ši idėja įgyvendinta sausio pabaigoje, per šiuolaikinio saksofono pranašo Mr. Woodnote gyvą pasirodymą menų fabrike. Kartu su kolegomis reperiu Lil Rhys bei „Dub Mafia“ vokaliste Eva Lazarus muzikantas maišė pribloškiantį gyvo garso užtaisą, kurį įamžino ne tik vietinės vaizo kameros, bet ir pasaulyje puikiai žinomas operatorius iš D. Britanijos Ben Dowden. Jo įrašai, sulaukiantys milijoninių peržiūrų dėl ypatingos vaizdo kokybės bei estetikos, bus paskelbti netrukus.

„LOFTAS LIVE renginių serijos tikslas – atnešti ant scenos gyvą garsą ir geriausią kokybę. Su laiku, manau, šia geros energijos pilna muzikine medžiaga paįvairinsime Lietuvos televizijų programų tinklelį bei dalinsimės vaizdais internete su tais, kas renginį praleido. Per „G&G Sindikato” koncertą žmonės linksminosi iš visos širdies, o atlikėjai į programą sudėjo begalę įkvepiančių emocijų. Kažkuriuo momentu pagalvoji – kaip gerai, kad tuo vėliau bus įmanoma pasidalint su tais, kurių šalia nebuvo“, – pritaria LOFTAS LIVE renginių partnerio „Tuborg“ produkto vadovė Lietuvoje Sigutė Zabielskienė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

LOFTAS LIVE vaizdo įrašai neapsiribos vien atskirų dainų filmavimu – kartu su žaviąja laidų vedėja Ugne Skonsmanaite kiekvienam koncertui bus ruošiamas interviu su visais atlikėjais. Žinios apie atlikėjų artimiausius planus, užkulisių frontą bei koncerto įspūdžius pasklis trumpų video interviu pavidalu internete iškart po renginio. „Man ypač smagu apsiimti ruošti šiuos reportažus – prieš tokius didelius koncertus visada kažkas nutinka, dingsta koks laidas ar mikrofonas – trumpas smagus interviu išsklaido įtampą, o žiūrovams leidžia sužinoti intriguojančių detalių. Bet pažadu, kalbinsiu tik tuos, kurie turi ką pasakyti!”, – juokiasi Ugnė. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top