Now Reading
Nuvykiti pas brolius estus dar nebuvo pigiau!

Nuvykiti pas brolius estus dar nebuvo pigiau!

Nuvykiti pas brolius estus dar nebuvo pigiau!

Tarptautinė keleivių pervežimo kompanija „Lux Express Group“ vakar atidarė naują mažų kainų „Simple Express“ autobusų maršrutą sujungiantį Vilnių ir Taliną.

„Atidarydami mažų kainų autobusų maršrutą į Taliną, norime savo keleiviams pasiūlyti daugiau galimybių keliauti palankiomis kainomis. Be to, šis maršrutas turėtų paskatinti lietuvius keliauti į Taliną, kuriame šiais metais bus apstu įvairių kultūrinių renginių,“ – sako Hannes Saarpuu, „Lux Express Group“ valdybos pirmininkas.

Į naująjį maršrutą bei autobusų įsigijimą kompanija investavo 1,6 mln. litų. Nauju maršrutu Vilnius-Talinas tikimasi pervežti 70 tūkst. keleivių per metus.

„Simple Express“ autobusai iš Vilniaus į Taliną vyks du kartus per dieną – 10 ir 22 valandomis. Pirmosiomis kovo dienomis įsigytais bilietais kleiviai Taliną pasieks tik už 25 litus. Vėliau „Simple Express“ bilietas į Taliną kainuos 48 litus.

„Simple Express“- greitieji maršrutiniai autobusai keleivius gabenantys itin patraukliomis kainomis yra ypač populiarūs jaunimo ir studentų tarpe.

Vilniaus studentai važiuoti ar ne į Taliną turės apsispręsti per 15 minučių

Nors pirmosiomis Kovo dienomis nuvykti į Taliną bus galima patrauklia ir visiems prieinama kaina – tik už 25 litus – kompanija pasiūlys Vilniaus studentams intriguojantį žaidimą – keliauk su „Simple Express“ nedelsiant. Žaidimo esmė ta, kad keliauti į Taliną ar ne studentas turės apsispręsti nedelsiant ir per 15 minučių susirasti kelionės kompanioną.

Kelionė – autobuso bilietai, viešbutis, vakarienė bei pramogos – bus dovanojama tam, kuris apsispręs nedelsiant.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Su intriguojančiu pasiūlymu, 7-mis tokiomis kelionėmis, „Simple Express“ komanda lankysis, kovo 2 d.:
9.15 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, Arklių g. 18, Vilnius;
11.00 val. Mykolo Romerio universitete, Ateities g. 20, Vilnius.

Įdomu, ar ilgai reikės studentus įkalbinėti?

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top