Now Reading
Miestų rinkimuose pirmauja Kaunas

Miestų rinkimuose pirmauja Kaunas

Miestų rinkimuose pirmauja Kaunas

Daugiau nei 35 tūkst. balsų jau sulaukė rinkimai, kuriuose iš 40 Lietuvos miestų renkami 22 pateksiantieji į naujausią stalo žaidimo „Monopolis: Lietuva“ versiją.

Aktyviausi buvo Kauno miesto gerbėjai – jie per dvi savaites atidavė daugiausiai balsų.

Analogiški balsavimai organizuoti ne tik Lietuvoje – pastaruoju metu jie vyko Rusijoje, Didžiojoje Britanijoje, Belgijoje, Turkijoje ir kitur. Visose šalyse balsavimas vyksta internete, kur gyventojai gali pasirinkti, už kurį miestą atiduoti savo balsą. Pavyzdžiui, Rusijoje už šios šalies miestus per pusantro mėnesio balsavo apie 84 tūkst. žmonių, o Brazilijoje per mėnesį – net 120 tūkstančių.

Pasak balsavimo organizatorių HASBRO, lietuviai, jei pasistengs, gali aplenkti gyventojų skaičiumi gerokai didesnes šalis, nes iš vieno IP adreso galima balsuoti kartą per parą. Vadinasi, vienas žmogus gali rinkti miestą daugiau nei vieną kartą. Kita vertus, tai yra kontrolė, apsaugojanti nuo nesąžiningo balsavimo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lietuvos miestų rinkimai interneto svetainėje www.lietuviskas-monopolis.lt vyks iki kovo 27 dienos. Tuomet paaiškės, kurie miestai pateks į specialią populiariausio pasaulyje stalo žaidimo versiją, skirtą Lietuvos žaidėjams. Žaidimo gamintojas praneša, kad „Monopolis: Lietuva“ bus išleistas dar šių metų rugpjūčio mėnesį.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top