Now Reading
Į kelionę – su ISIC!

Į kelionę – su ISIC!

Į kelionę – su ISIC!

Malonus rytdienos įspūdžių laukimas, susiglamžęs žemėlapis kuprinėje, skaudančios nuo vaikščiojimo kojos ir lengva nuo kasdienių rūpesčių galva…. Tai maži kelionių trupinėliai.

Net mokslininkų įrodyta, kad iš kelionių geros nuotaikos parsivežame dar mažiausiai pusmečiui. Gera nuotaika ir įspūdžiais kelionėse bei namie rūpinasi ISIC – tarptautinis studento pažymėjimas.

Atpažįstamumas.

ISIC galioja 126 valstybėse visame pasaulyje. Su šia kortele visur būsi pripažįstamas kaip studentas. Pažymėjimas galioja 16 mėnesių, skaičiuojant nuo kiekvienų mokslo metų pradžios.

Taupymas.

Aktyviam, veikliam, smalsiam, daug keliaujančiam, pramogaujančiam studentui ISIC visame pasaulyje užtikrina daugiau nei 40 000 nuolaidų; Lietuvoje jų yra daugiau nei 1000. Nuolaidų tinklas apima įvairiausias sritis: transporto paslaugos, lankytinos vietos, kavinės, naktiniai klubai, kinas, teatras, slidinėjimo kurortai ir kiti malonumai su ženklia nuolaida.

Saugumas.

Kelionės draudimas šiandien yra ne prabanga, o būtinybė. Su ISIC kelionių agentūroje „Zigzag Travel“ suteikiama 30% nuolaida draudimui nuo ligų ir nelaimingų atsitikimų vykstantiems į užsienį iki 30 kalendorinių dienų, ir net 35% nuolaida, jei kelionė trunka ilgiau nei 31 dieną. Nakvynė ne savo lovoje. Dažnas reiškinys keliaujant. Hostelworld.com rezervacijos sistema ISIC turėtojams neskaičiuoja rezervacijos mokesčio, o tai labai patogu po ranka neturintiems kreditinės kortelės.

Vietoje kompaso.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

ISIC nuolaidos, talpiai sulindusios į iPhone telefoną, neleis pasiklysti naujoje vietoje. Vienas paspaudimas ir jau žinai, už kurio kampo galima skaniai ir pigiai papietauti.

Transporto lengvata.

Labai reikalinga sugrįžus namo. ISIC pažymėjimas pripažįstamas Lietuvos viešajame transporte. Jame integruotas Vilniaus ir Klaipėdos elektroninis viešojo transporto bilietas leis sutaupyti pinigų ir vietos piniginėje.

ISIC gali įsigyti: Internetu www.isic.lt, Vilniuje: „Zigzag Travel“, J. Basanavičiaus g. 30, Kaune: „Zigzag Travel“, E. Ožeškienės g. 27. 
Visas išdavimo vietas rasi www.isic.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top