Now Reading
Ekstremalaus sporto varžybos „KaRRamBa“ už saugų važiavimą

Ekstremalaus sporto varžybos „KaRRamBa“ už saugų važiavimą

Ekstremalaus sporto varžybos „KaRRamBa“ už saugų važiavimą

Pirmosios ekstremalaus sporto varžybos „KaRRamBa“ įvyko 2007 metais. Pradžioje tai buvo tik graži šešiolikmečių idėja – surengti draugams skirtą renginį. Patys jaunieji organizatoriai rašė projektą, ieškojo partnerių bei galvojo programą. Tada jiems viskas atrodė be galo sudėtinga, bet kartu ir be galo įdomu. 

Varžybos susilaukė didelio palaikymo, tad visiems buvo paskatinimas tai daryti ir ateityje. „Nors buvome abiturientai, vėliau studijavome Danijoje, vis vien tęsėme darbus ir toliau populiarinome ekstremalųjį sportą Lietuvoje“, – pasakojo viena iš organizatorių V. Gečaitė.

Pasak jos, per penkerius varžybų metus sustiprėjo ryšys su dalyviais, kiekvienais metais jų būrį papildo nauji žmonės. „KaRRamBa“ visada pabrėžia saugų važiavimą. Dalyviai raginami visada būti su šalmais ir apsaugomis. Šiemet be jų netgi uždrausta pasirodyti. Neturintieji apsaugos priemonių, galės jas tiesiog varžybų metu išsinuomoti.

Penktoji „KaRRamBa“ vyks naujame ekstremalaus sporto aikštyne, kur susirinkusiuosius linksmins žinomi didžėjai, atlikėjai bei lauks kitos pramogos. Dalyvių ir svečių iš užsienio gausa leidžia organizatoriams tikėtis dar puikesnių varžybų nei prieš tai. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top