Now Reading
„Facebook“ tatuiruotė – virusinis reklaminis triukas (Video)

„Facebook“ tatuiruotė – virusinis reklaminis triukas (Video)

„Facebook“ tatuiruotė – virusinis reklaminis triukas (Video)

Pasirodo nesame tokie pašėlę kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Olandės tatuiruotė su socialinio tinklo „Facebook“ draugų nuotraukomis pasirodė esanti paprasčiausias reklaminis triukas, skelbia šalies žiniasklaida.

Vaizdų svetainėje „YouTube“ Susyj87 slapyvardžiu pasivadinusi olandė patalpino filmuką „My Social Tattoo“, kuris per pirmąją savaitę jau spėjo sulaukti daugiau nei 1 milijono peržiūrų. 

Smalsuoliams ji pateikė ant dešinės rankos padarytos tatuiruotės, kurioje „sutilpo“ net 152 merginos draugai, kūrimo procesą.

Šį trečiadienį tatuiruočių menininkas Dex Moelker iš Roterdamo olandų kalba leidžiamam „Telegraaf“ atskleidė, kad ši tatuiruotė yra laikina, ne visam gyvenimui, skelbia PcMag.com. Esą tokią tatuiruotę padaryti užtrunka vos kelių valandų, o ne 2 savaičių viešnagių į tatuiruočių saloną (30 darbo valandų). Ją galima nuplauti vos per porą dienų.

Manoma, kad tokį rinkodaros triuką pasirinkusi Olandijos kompanija „Pretty Social“, prekiaujanti su „Facebook“ tematika susijusiomis dovanomis.

Filmukas jau spėjo susilaukti daugiau nei 2 tūkstančių komentarų ir diskusijos dėl tatuiruotės autentiškumo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Pažvelkite atidžiau – visos tatuiruotuose laukeliuose – vieno ir to paties asmens nuotraukos. Nei vienoje nuotraukoje nepamatysite nei išgėrusio kolegijos studento, nei močiutės su šuneliu“, – teigė vienas „YouTube“ komentatorių.

Belieka paklausti, kaip gi jūs pasiruošę įamžinti „Facebooką“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top