Now Reading
Talentų banke – naminių gyvūnų fotografė Gintarė

Talentų banke – naminių gyvūnų fotografė Gintarė

Talentų banke - naminių gyvūnų fotografė Gintarė

Laikas.lt Talentų bankas pasipildė dar viena fotografe, šį kartą tai – naminių gyvūnų fotografė Gintarė. Štai jos prisistatymas:

„Sveiki, esu Gintarė – naminių gyvūnų fotografė. Fotografuoju apie metus laiko, o viskas prasidėjo nuo šunų, kačių parodų fotografavimo. Vėliau išbandžiau savo jėgas ir darydama atskirai naminių augintinių fotosesijas. Ir pajaučiau, jog tai man labai patinka. Tad dabar aktyviai fotografuoju naminius gyvūnus, daugiausiai šunis.

Juos nufotografuoti nėra taip paprasta , kaip atrodo. Nes jie kaip ir žmonės yra labai skirtingi, saviti. Vieni laksto kaip patrakę ir nesustabdysi minutėlei, kiti sau ramiai sėdi, ir vos pajudinsi iš vietos dėl geresnio kadro. Tačiau man labai patinka su kiekvienu iš jų susipažinti atskirai, ir pabandyti nuotraukose atskleisti jų charakterius. Dažniausiai visose fotosesijose netrūksta komiškų situacijų ir su šeimininkais neretai susibičiuliaujame.

Manęs dažnai paklausia, kodėl aš nefotografuoju žmonių, vaikų ar peizažų ir pan. Ir tam turiu atsakymą: nes tik fotografuodama gyvūnus jaučiuosi esanti laiku ir vietoje.

Daugiau mano nuotraukas galima rasti Facebooke.


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top