Now Reading
Rugsėjo pradžia lepins saule, o vėliau lis

Rugsėjo pradžia lepins saule, o vėliau lis

Rugsėjo pradžia lepins saule

Pirmąjį rudens mėnesį prognozuojami sausesni orai, o termometro stulpeliai liks 1-2 laipsniais aukščiau nei įprastą rugsėjį.

Šeštadienio naktį turėtų sušilti iki 9-11, pajūryje – iki 15 laipsnių. Bus debesuota su pragiedruliais. Lyti neturėtų. Dieną termometro stulpeliai pakils iki 17-18, o Kaune dar laipsniu aukščiau. Debesuota su pragiedruliais. Palyti turėtų apie Vilnių, Panevėžį ir Uteną. 

 Sekmadienio naktį vietomis debesuota su pragiedruliais, kitur debesuota mažai. Dangus tik giedrės. Bus kiek vėliau – apie 7-8 laipsnius aukščiau nulio, pajūryje – iki12. Dieną saulę temdys vos vienas kitas debesėlis. Apie kauną ir Šiaulius – giedra. Sušils iki 19-21 laipsnių. 

Pirmadienio naktį atvės dar labiau – vos 6-7 laipsniai aukščiau nulio. Tik pajūryje apie 10. Dieną pasirodžiusi saulė sušildys iki 20-22 laipsnių. Tokia pati temperatūra išsilaikys ir antradienį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Trečiadienį prasidėjęs tai mažas, tai didelis lietus tik kartais leis pasidžiaugti saule. Ir taip bus iki rugsėjo vidurio. Naktimis sušils iki 9-14, dienomis iki 17-22 laipsnių. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top