Now Reading
Dovanų konsultantai pataria, ką dovanoti Tarptautinės vyrų dienos proga

Dovanų konsultantai pataria, ką dovanoti Tarptautinės vyrų dienos proga

Dovanų konsultantai pataria

Rytoj, lapkričio 5-ąją – Tarptaurinė vyrų diena. Tad bus galima ne tik pasveikinti vyrus parodant jiems nuoširdų dėmesį, bet ir suteikiant išsvajotą poilsį ar nepamirštamą pramogą.

Dovanų konsultantai Justina ir Tadas rekomenduoja dovanas, kuriomis pavyks nustebinti kiekvieną vyrą. 

Nardymo pamoka baseine su fotosesija

Trumpas instruktažas, keli pratimai vandenyje ir nepamirštamas nuotykis po vandeniu prasideda! „Nardymo akademija“ kviečia išbandyti pažintinį nėrimą baseine ir sudalyvauti šlapiausioje fotosesijoje!

Ekstremalus safaris visureigiu (5 val.)

Norintiesiems patirti kažką naujo ir ekstremalaus, padovanokite safarį, kurio metu įveikiamos pelkėtos miškų trasos, miško upeliai, medžių kirtimai ir brastos. Tai – puikus būdas nustebinti įspūdžius mėgstančius vyrus.

Aromaterapiniai masažai

Palepinkite vyrą aromaterapiniu masažu, kuris sužadins ne tik žmogaus pojūčius, bet ir pagerins fizinę būklę. Maloni aplinka, kvapų harmonija ir raminanti muzika leis pasijusti kaip egzotiškame Tailande.

Thai Box Pro mėnesio abonementas Vilniuje

„Tai Box“ – ne tik sporto šaka, tai gyvenimo būdas. Tailande gimęs sportas – padeda sustiprėti ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Tai ideali dovana vyrams, norintiems atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos ir įgauti gerą fizinę formą.

Pasivažinėjimas karjerų monstru

Adrenalino, galingos ir masyvios autotechnikos fanatikams padovanokite pasivažinėjimą galinguoju sunkvežimiu „Terex“. Šis galingas žvėris ekstremalų pasivažinėjimą smėlio karjere pavers sprogimu!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

SPA programa vyrams

Netiesa, kad lepinti save Spa malonumais mėgsta tik moterys! Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems tarp begalės reikalų vyrams padėkite nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi.

Dovanų rinkinys „Išskirtinės pramogos“

Jei negalite išsirinkite – dovanokite pasirinkimą. Dovanų rinkinys „Išskirtinės pramogos“ – tai 33 pasiūlymai mėgstantiems aktyvias pramogas ir nepamirštamas poilsio akimirkas, nuo ekstremalių pojūčių šokant parašiutu ar vairuojant keturračius iki įsimintinų akimirkų fotografuojantis fotostudijoje ar malonių emocijų stebint pajūrį iš paukščio skrydžio.

Daugiau rudeniškų dovanų pasiūlymų rasite ČIA

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top