Now Reading
Kaip pasidaryti šventinį atviruką? (Foto)

Kaip pasidaryti šventinį atviruką? (Foto)

Kaip pasidaryti šventinį atviruką? (Foto)

Uzsidirbkpats.lt

Šventiniam atvirukui padaryti reikės specialaus atviručių popieriaus (žalio ir raudono), padėklo pjaustymui, liniuotės, pieštuko, dekoratyvinių žirklių kraštams apkarpyti, kalkės, aštraus peiliuko, audinio atraižų (raudonos ar žalios spalvos, gali būti ir margas), klijų ir siuvimo mašinos.

Paimkite raudonos spalvos pageidaujamo dydžio popieriaus lapą ir perlenkite jį pusiau. Gausite atvirutės pagrindą. Žalią popieriaus lapą padalinkite į keturias dalis. Dekoratyvinėmis žirklėmis apkarpykite žalio lapo kiekvienos dalies kraštus, t.y. suformuokite zigzagus ar kitokius ornamentus.

Atsispausdinkite PDF šabloną ir ant žalio lapo kalkės bei pieštuko pagalba nukopijuokite šabloną. Po to aštriu peiliuku išpjaukite gautas figūras. Stenkitės pjauti lygiai, nenutoldami nuo šablono linijų. Išpjautas detales išimkite atsargiai – neįplėškite šablono kraštų.

Ant žalio lapo blogosios pusės klijuokite audinį: iš raudono audinio iškirpkite uogas ir priklijuokite gerąją audinio puse apatinėje atvirutės dalyje. Analogiškai pasielkite ir su žalios spalvos audiniu, simbolizuojančiu atvirutės piešinio lapelius. Atkreipkite dėmesį – audinys neturi būti mažesnis nei jūsų iškirptos figūros.

Jei norite, galite naudoti įvairių spalvų audinius ir kiekvieną lapą bei uogą padaryti savaip.

Žaliąją išdekoruotą kortelę priklijuokite prie raudonosios, t.y. priekinės atvirutės dalies.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiesiu dygsniu apsiūkite atvirutės viršutinę dalį. Siūkite šalia dekoruoto krašto. Pradėkite siūti nuo dešiniojo atvirutės kampo. Štai ir viskas. Žinoma, galite naudoti kitą šabloną ir prie jo priderintus kitus audinius. Viskas priklauso nuo atvirutės paskirties ir pasirinktos šablono tematikos.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top